Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!maanantai 18. heinäkuuta 2011

UUTTA JA VANHAA

Saimme kaikkea ihanaa vanhaa tavaraa myyntiin ison pläjäyksen, tässä osa niistä...


Arkun leveys 92 cm, syvyys 57 cm ja korkeus 42,5 cm. Sopii oikein hyvin vaikkapa sohvapöydäksi.


Mitat 85 x 78,5 ja korkeus 57 cm.


Tämä kaappi on uusi, ainoastaan ovet ovat vanhat. Koko komeuden mitat: leveys 107 cm, syvyys 48,5 cm ja korkeus 136 cm.
Lastensohvan mitat: leveys 92 cm, syvyys 39 cm, istuinkorkeus 42,5 cm, kannen alla tilaa lelujen säilytykseen. Sohva on uusi.
Vieressä minisohva leikkeihin, sivusta levitettävä malli. Koko 56 cm x 21,5  ja korkeus 34 cm korkeimmalta kohdalta.


Kaapin mitat: leveys 80 cm, syvyys 51 cm ja korkeus 71,5 cm.


Piirongin mitat, leveys 85 cm, syvyys 41 cm ja korkeus 92,5 cm.


Rahi on halkaisijaltaan 62 cm, korkeus 39 cm. Tämä ihanuus on vanha tuunailtu esine.


Tämän kaunottaren mitat ovat seuraavat: leveys 141 cm, istuinsyvyys levein kohta 60 cm ja korkeus korkeinpaan kohtaan 82 cm. Tyynyissä untuvatäyte.

Huonekalut ovat kaikki kunnostettuja ja tuunailtu uuteen asuun.

Jostain syystä en ole päässyt antamaan vastakommenttia omaan blogiin, onko teillä muilla vastaavaa ongelmaa?? Jos jollakulla on vinkkiä tähän, niin auttakaa avutonta ;0)

2 kommenttia:

  1. Mullakin joskus oli sama ongelma vähän väliä, mutta sitten vaihdoin kommentien asetuksia: eli kommenttilomakkeen sijoittamisen vaihdoin ponnahdusikkunaksi ja nyt on kommentoiminen toiminut aina :)

    VastaaPoista
  2. Heippa! Onpa ihania huonekaluja / tavaroita!! kirjauduin tähän blogiin, sen verran mielenkiintoista!!tervetuloa myös romulyyliin, toivottaa riitta.

    VastaaPoista