Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

TÄYDENNYKSIÄ PUTIIKKIIN

Jotain pientä saimme jälleen...


Ranskalaisia Durancen ihania tuoksuja tuli runsaasti eri vaihtoehtoja, huonetuoksuja, liinavaatetuoksuja ja tuoksupusseja.


Sinkkiruukkua saa kahta eri kokoa
Hauskat "tölkki" purnukat monenlaiseen säilöntään. Pienimmän korkeus 7,5 cm... suurimman 24,5 cm, muuta siltä väliltä.


Maileg vaatekaappi, koko 43 x 25 x 16 cm.Herkullisia Mailegin leivoksia rasiallinen... nam!Ihastuttavia nostalgiakuva-arkkeja löytyy monenlaisia


Nettiputiikki päivitys vielä tekemättä, mutta ainahan voi soittaa jos jokin jää mieltä vaivaamaan...

2 kommenttia:

  1. Onpa kaikkea ihanaa tarjolla! terveisin romulyyli-riitta.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana tuo uusi putiikki! Lomasi olet kyllä ANSAINNUT! Nauti lomasta ja "levosta". T: Leipuri

    VastaaPoista