Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!sunnuntai 27. marraskuuta 2016

REMPPATIREI RALLALLAA

Näin se meni ensimmäinen adventti remontin parissa. Voisiko sanoa että ei se hullumpi tapa ole pyhää viettää, vaikka mies voi olla asiasta toistakin mieltä...tiedä häntä ; ) Itse olen aivan innoissani, näen jo valmiin kylppärin ja ihanan nautinnollisen vaahtokylvyn. Se ajatus päässäni jyystin silikoneja sormet verillä irti kaakeleiden saumoista. Myönnetään... ei kuulu lempihommiini, sen totesin tänään!
Mutta luulen että nämä kaikki inhottavat työvaiheet unohtuvat pian, kun pääsemme tekemään jotain joka alkaa näyttämään suuntaa valmiimpaan. Onneksi yksi asia jo viittaa siihen suuntaan...


...amme uudessa mustassa kuosissaan. Ai että tykkään!!


 Tästä lähdimme liikkeelle, aika ankean näköinen ilmestys.Inhoan myös kaikkea valmistelua ennen tosi hommia, näistä monesti luistankin omissa projekteissani...ja saan kyllä myös kuulla siitä ; ) Työnjohtaja paikalla tietysti, turkista löytyy jostain syystä saneerauslaastia : )


Kylppäri on tällä hetkellä ehkä vieläkin ankeamman näköinen kuin alussa......mutta tiedän että siitä tulee vielä jotain aivan muuta. Jihaa, rakastan niin remppahommia!!

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihana amme! Voikun meillekin mahtuisi...
  Mitähän te oikein mahdatte siellä oikein puuhailla? Meillä oli aiemmassa asunnossa juuri noi samat kaakelit... Lattia vain oli vihreää kaakelia... Olipa ne kauniit...
  Mukavaa joulunalusaikaa ja remppaintoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin netin kautta sopivan kokoisen ammeen, en halunnut liian isoa vaikka sellainenkin olisi mahtunut. Tuo kaakeli muoti ei oikein enään sykähdytä, mutta koska kylpyhuonen ei kaipaa vielä isompaa remonttia...toteutetaan se hiukan kevyemmin. Lopputulos jää vielä salaisuudeksi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Amme on niin söpö, odotan kovasti sen käyttöön ottoa ja vaahtokylpyä :)

   Poista
 3. Nyt odotan innolla kun tämä remppa etenee !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin, kutsun sitten kylppäri tupareihin :)

   Poista
 4. Ihana amme! Mitähän olet suunnitellut sinne muuta...

  VastaaPoista