Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!torstai 1. joulukuuta 2016

AIVAN MAHTAVAA

Rovaniemi lukeutuu yhdeksi lempikaupungeista missä tulee piipahdettua työn parissa useinkin. Voi kyllä sanoa että on oikea joulukaupunki, asuuhan siellä ihka aito joulupukkikin. Hiukan sairaan olon vuoksi ei tullut käytyä kävelemässä illalla kaupungilla ja näin kauniit jouluvalot jäi ikuistamatta, mutta hotellin yhteydessä olevassa kauniissa  ravintolassa kävin sentään syömässä illalla. Tämä alkaa olemaan jo tuttu paikka, nyt räpsin muutaman kuvankin...


Suosittelen muutenkin hotelli Vaakunaa jos Rovaniemellä käytte, siisti hotelli ja kauniit huoneet.
Liekkö flunssaa tulossa, mutta olo on ollut vetämätön koko viikon...plääh!!
Mutta työt on hoidettu sekä "pakolliset" kirpparikierrokset, sen verran mukavia paikkoja että ei raaski väliinkään jättää. Huono juttu taas, näiltä apajilta en ole tainnut koskaan päästä tyhjin käsin kotiin : )


 Pari pientä...


...ja yksi vähän isompi tuominen. Tätä pöytää olen käynyt ihastelemassa jo monet monet kerrat Tavarataivas Ajantaskussa, sinne se on aina jäänyt. Mutta nyt...satuin olemaan isommalla autolla liikkeellä ja päätin että olen tämän ansainnut hyvin tehdystä työstä. Selitys se on sekin : ) Myin aiemmin antiikkimessuilta ostamani talonpoikaispöydän pois, joten toinen hyvä syy...vieläkö keksisin jotain?? Niin tai näin, en kadu yhtään että tuli vihdoinkin se pois haettua...vaikka pitkään kyllä mietin vielä nytkin.

4 kommenttia:

 1. Ajantaskussa olen kerran käynyt ja oli kyllä ihana paikka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, joka kerta käyn myös siellä kun Rovaniemellä olen.

   Poista
 2. Ai vitsi kun hyvännäköinen pöytä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se!!! Ai ihanaa...sinä olet "elossa" :)
   Kyllä on ikävä sinun postauksia!!

   Poista