Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!maanantai 26. joulukuuta 2016

MEIDÄN JOULU

Nyt ilmoitan jo valmiiksi että kuvia on paljon, koska halusin tehdä tämän postauksen ennenkaikkea itselle muistoksi tästä joulusta.


Nämä vanhat leikkuulaudat ovat aivan ihania tarjoilualustoja, tarjolla on ennättänyt olla jo monenlaiset herkut.


Joka joulu kattaus ja koristeet ovat vähän erilaisia, tänä vuonna olen erityisen ihastunut havuihin...
 Kynttilät ovat aina ihania, valkoiset hyasintit ovat tämän joulun kukkia
 Luonnonmateriaalit ja yksinkertaisuus miellyttävät juuri nyt


Näistä on meidän joulu tänä vuonna tehty, lämmin tunnelma ja rakkaat ihmiset ympärillä...siinä se on!! Joulupäivänä käynti Kajaanissa missä nähtiin kaikki muut rakkaat ihmiset, oli niin ihana päivä vaikka aika loppuikin kesken.


Lahjat kuuluvat meillä myös jouluun, tänä vuonna kaikki saivat tuiki tarpeellisia lahjoja. Uudet täkit, tyynyt ja imuri oli niin tarpeen, poika sai tietokoneen jota toivoi kovasti rikki menneen tilalle ja tytärkin oli jo ansainnut uuden puhelimen. Iloinen juhlanaihe oli myös tänä jouluna tyttären valmistuminen koulusta, opettajalta saatu punainen ruusu oli niin jouluun sopiva väriltään.


  Kissat käyttäytyivät kuin lapset konsanaan : )


Kerttu sai hetken nauttia omasta lahjastaan...


 ...kunnes Mauno omi sen itselleen...


 ...ja myöhemmin molemmat uudet lelut. Nyt se vahtii niitä herkeämättä ettei Kerttu vaan ota kumpaakaan itselleen.
 Välillä leikitään...


...ja sitten nukutaan...


 Et ota!!!

 Huom...missä lelu???


Hassuja nämä karvaepelit, onpa taas saanut nauraa näiden touhuille oikein kunnolla. Tällaista tonttuilua täällä, hyvää Tapaninpäivä iltaa kaikille : )

4 kommenttia:

 1. Kauniita kattauksia ja ihania herkkuja! Mukavaa loppuvuotta! :)

  VastaaPoista
 2. Löysin joulun alla ekan kerran blogiisi - ihastuin. Kauniiksi olette vanhan navetan sisustaneet ja nyt nuo joulukuvat olivat niin täynnä tunnelmaa. Hyvää alkavaa vuotta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kommentista ja tervetuloa seuraamaan navetan kuulumisia :) Hyvää alkavaa vuotta sinllekin!

   Poista