Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







torstai 11. lokakuuta 2018

KIRPPISTELIJÄ ON PALANNUT

Pitkät tovit olen ollut kokonaan pois kirpputoreilta lukuunottamatta paria työmatkalla käytyä paikkaa ja kesäreissuilla tehtyjä käyntejä. Kotiin ei edelleenkään tee mieli hankkia yhtään lisää tavaraa, olen tyytyväinen nyt siihen mitä esillä on. Karsiminen on tehnyt hyvää, nyt parhaimmat esineet ovat arvoisillaan paikoilla ja tulevat kauniimmin esiin kun tavaraa on vähemmän. Mutta...

Nyt elämäämme on tullut mukaan Vallgård ja hamstrailinkin kesällä tavaraa reissuiltamme tulevaan kesäkotiin vaikka en edes vielä tiennyt mikä ja missä se tulee olemaan 😃
Paikka löytyi ja ihana löytyikin, sen innoittamana olen jälleen käynyt silloin tällöin kirppareilla. Mikään ostohysteria ei sentään ole iskenyt päälle vieläkään ja harkiten olen hankintoja tehnyt, en halua täyttää myöskään kesäkotiamme turhanpäiväisellä krääsällä vaan mieluummin muutamia kivoja juttuja sinnekin. Joitakin astioita olen ostellut, kynttilänjalkoja jne.






Olen huomannut että tähän kirppistelyynkin on tullut aivan oma juttunsa kun tekee ostoksia harkiten ja miettii mihin käyttöön ne tulevat. Tuntuu enemmän siltä että on tehnyt oikeita löytöjä kun ei aivan kaikkea ihanaa haali mukaansa. Toivottavasti osaan pysyä tällä kaidalla tiellä jatkossakin, olen nimittäin kyllästynyt todella liialliseen tavaraan. Mutta arvatkaa vaan onko monen aarteen kohdalla tehnyt tiukkaakin, mutta samalla on tullut todella hyvä olo siitä että pystyin myös kieltäytymään.

Tämähän kuulostaa aivan siltä kuin joskus olisi ollut suurempikin ongelma. Myönnän että joskus hulluus iski päälle, mutta sitten ahdistuin liiasta tavarasta todella paljon. Tavaraa kertyy varmasti aina, mutta samalla karsitaan myös entisiä pois. Minulla onkin tapana pitää varastossa kirppislaatikkoa mihin aina laitan jotain mikä tuntuu turhalta ja kun se on tarpeeksi täysi niin varaan kirppispaikan. Sekin tuntuu mukavalle että pitkään aikaan laatikkoa ei ole tarvinnut täyttää, kertoo siitä että en ole myöskään ostellut turhaa.

Olen vähän skeptinen itseni suhteen, voihan nimittäin olla että taas vuoden päästä kaikki on toisin!

4 kommenttia:

  1. Kumpa pääsisi tuohon pisteeseen että kirppislaatikko ei täyty. Hamsteri kyllä väliin iskee kirpparilla mutta ikä on tuonut ehkä järkeä hiukan...kaikkea ei tarvitse ostaa, voi ottaa kuvan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo olikin hyvä idea, tästä lähin menen kirppikselle vain kuvaamaan kaikkea ihanaa 😂
      Mikä kumma se tekee ihmisestä muka onnellisemman että pitää omistaa kaikki kiva ja kaunis?? Vieläkin harjoitellaan ja välillä sorrutaan, mutta ei kait se haittaa 😀

      Poista
  2. Voi, minä olen niin pettynyt kirpputoreihin, kun harvoin löydän mitään. Kesällä kuitenkin tarttui mukaan kassillinen vanhoja kirjailtuja pöytäliinoja ja seinävaatteita, kun niiden hinta oli todella alhainen, kahdesta eurosta viiteen euroon kappale. Harvoin näin hyviä löytöjä tekee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minusta kun tuntuu että aina löytäis jotain 😂 Minulla työni puolesta on niin laaja mahdollisuus siihen ja onpa meillä täällä Oulussakin aika monta hyvää kirppistä, mutta ainahan se on tuurista kiinni.

      Poista