Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







keskiviikko 7. elokuuta 2019

SUURKIRPPARIA JA LEMPIKAUPPAA

Pietarsaaren viikon mittainen tapahtuma Jaakonpäivät olivat taas perinteisesti heinäkuun lopussa. Välillä tuntuu että mökkeyden aivan kokonaan kun pääsen torpalle, joten hiukan kehtuutti lähteä vaikka vielä silloin lomalla olinkin. Mutta maanantain suurkirppari torilla houkutteli ja onneksi lähdinkin... päivästä tuli oikein mukava ja hienoja löytöjäkin tuli tehtyä.
Tapasimme suurkirpparilla ystäväni kanssa, kiertelimme toria ja vähän muitakin kirppareita, kävimme myös Lundagårdissa sekä syömässä kivassa kahvilassa.
Lopuksi hurautimme Kokkolaan ja sukelsin oitis lempikauppaani Antik Heleniin tekemään lisää ihania löytöjä. En tiedä olenko koskaan poistunut täältä mitään ostamatta, joten varsin vaarallinen paikka 😀
Joka kerta kun siellä käyn, on paikka aivan eri näköinen. Joten joka kerta siellä myös olen pääpyörällä kaikesta kauneudesta ja kivoista ideoista, katsokaa ja ihastukaa!











 Tällaiset sieltä mukaan lähti tälläkertaa...






Lundagårdista koottiin osista aika kiva lamppu, tupaan hiukan verhokokeilua menossa... joten jätetään tämä vielä tähän tunnelmakuvaan, palataan tähän myöhemmin.


Käykääpä tekin joskus Pohjanmaalla näissä ihanissa putiikeissa, luulen että ihastutte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti