Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!perjantai 21. helmikuuta 2020

HUHUU!!

Huhuu, täällä ollaan vaikka taas aikaa onkin hurahtanut. Nyt vain tuntuu että täällä junnataan päivästä toiseen samoissa asioissa, eikä ole mitään kerrottavaa eikä pahemmin näytettävääkään. Olen toki käynyt kyläilemässä yhdessä ihanassa kodissa Raahen vanhassakaupungissa, mutta siellä ollaan vielä niin vaiheessa remonttien keskellä että kuvia ei vielä tänne asti tule.
Kirppiksillä kiertelimme samaisen ystäväni kanssa maanantaina täällä Oulussa ja teinkin yhden upean löydön. Vihreitä narupurkkeja ei tahdo tulla vastaan, mutta sellaisen löysin vihdoinkin.


Ruusun tökkäsin vain täydentämään tätä ihanaa astiaa, jotain kaunista täytyy nyt saada siihen esille. Se on lähdettävä kukkakauppaan kun ei tuolta luonnosta vielä oikein mitään löydy. Mies on kyllä meillä tasasin välein muistanut minua kukkasin, taattu konsti pitää rouva hyvän tuulisena. Tiedäppä vaikka jotain tähänkin purkkiin ilmestyisi 😍Mukavaa viikonloppua kaikille!

11 kommenttia:

 1. Hieno löytö, vihreä väri on lasissa kaunis. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja pidän vihreästä muutenkin. Mukavaa viikonloppua sinulle myös❣️

   Poista
 2. Ihana maljakko ja kukat ovat aina piristäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Narupurkkeja käytän monella tavalla, myös maljakkoina. Kukat on aina ihania!

   Poista
 3. Samalaista oloa minullakin. Ei ole oikein tapahtumia joita kirjaisi blogiin asti. Sinulla on hienoja kuvia, ja tuo narupullo on best löytö !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on meillä kaikilla vähän tasaista junnaamista ja sitten taas yks kaks asiaa olisi vaikka kuinka. Sitä odotellessa 😀

   Poista
 4. Oi, kuinka kaunis maljakko ja kaunis on tuo kaappikin 🤗
  Ihanaa kesän jatkoa sinulle!
  T :- Satuli -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja nyt saan jo toivotella hyvää "talven" alkua sinulle :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Hei! Ihanaa että joku kaipailee, täällä ollaan taas. Nyt tuli pitkä hengähdystauko, jospa nyt uudella innolla taas saisi jotain aikaan.

   Poista