Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!keskiviikko 5. helmikuuta 2020

SULO VILEN TÄÄLLÄ

Tässä taas pakkaan tavaraa kirpputorille myytäväksi ja samalla tuskailen tätä astioiden paljoutta, milloinhan olen ajatellut näitä kaikkia käyttää?? Ei voi syyttää kuin itseään, tämä on seurausta ajoilta jolloin kuljimme päntiönään Vaalassa antiikkikirpparilla ja hamstrasimme halpaa tavaraa autokaupalla. Noloa tunnustaa että minäkin olin kuin Sulo Vilen konsanaan... pakkohan se oli ostaa kun halavalla sai 😊 Aikani tätä harrastettua alkoi tulla tavaraähky ja nyt sitten ihmetellään mihin nämä kaikki astiat saisi myytyä. Kirpparille on aina vähän riski niitä viedä, en haluaisi että ne riikkontuvat siellä.

Kuvissa olevat astiat eivät ole niitä myytäviä, mutta ei yhtään huonompaa ole ne pois joutavatkaan. Huomasin vain tässä samalla kun ihmettelin miten paljon yhdessä perheessä voikaan olla kippoa ja kuppia, että huomaamattani ilman sen kummempaa suunnittelua kaikki on tullut laitettua väriteemoin omiin paikkoihinsa. Oikeastaan on kiva kurkistaa välillä siniseen kaappiin, vihreisiin arkiastioihin, punaiseen joulukomeroon tai ruusutarhaan.Juu juu, on karahvia, tarjotinta jos minkäkinlaista ja useampi terriini... arvatkaa olenko IKINÄ käyttänyt??


Näiden lisäksi astioita löytyy vielä muutamasta kaapista, katsoin että näköjään me tarvitsemme neljät erilaiset snapsilasitkin. Pitäisi varmaan aloittaa se snapsuttelu, jotta tulisivat käyttöön!
Juu... ja tarviihan sitä ihminen muutaman peltivadin, purnukan ja pullonkin, voi apua sanon minä!!!!!


Ja sitten vielä, kohta myös kesätorpalla alkaa näyttämään uhkaavasti samalta. Täytynee kesällä mennä itse myymään johonkin peräkärrykirpparille lasitavaraa, netissä ne eivät näytä menevän.
Tällaisia tuskailuja täällä, nyt lähden jatkamaan pakkausta... moro!

4 kommenttia: