Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 23. tammikuuta 2011

KIRPPARIA

Me olemme pitäneet Tuvalla jonkin sortin kirpparia jo pari päivää (jatkuu edelleen!), myymme poistohintaan paljon ihania tuotteita jotta saamme tilaa kevään uutuuksille. Samalla tyhjentelin omiakin kaappeja ja laitoin tavarat kiertoon. Kiertoon todellakin... sitä mukaan kun olen saanut myytyä omia tavaroitani, niin olen kyllä onnistunut  kantamaan tilalle uutta paikalliselta kirpparilta ja antiikkiliikkeestä ;=)
Mutta tämähän se on sitä kierrättämistä juuri, eikö totta!?!Ihan tuli jo sellainen kesän odottelu fiilis. Näen jo silmissäni kuinka istuskelen hyvän ystäväni kanssa huvimajassamme ja siemailemme kahvia näistä ihanista englantilaisista kahvikupeista.


Yläkerran aulaan löytyi kiva wanhapeiliMukavaa sunnuntaita kaikille!


2 kommenttia:

  1. Hei!
    Löysin just blogisi ja tykästyin oitis, täytyykin klikata itseni lukijaksi..ja aivan siis ihanat kupit nuo ruusuiset, niin kauniit ja voin kuvitella että kahvi kyllä maistuu noista kupeista ihanalta...Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle..

    VastaaPoista
  2. Hei Anja ja tervetuloa seuraamaan sisustushullun yrittäjän elämää!
    Mukavaa viikko sinulle myös.

    VastaaPoista