Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 6. tammikuuta 2011

LOPPIAISILOITTELUA

Tyttäreni sekoittaa aina loppiaisen ja laskiaisen... joten taas tänään tuli se joka vuotinen kysymys, onko tänään se loppiaisiloittelu? Meillä täällä Kajaanissa järjestetään joka laskiainen sellainen laskiaisiloittelu-tapahtuma Kaupunginlammella.
No mutta, kuka minkäkin iloitteluksi katsoo... minusta tämä on sitä parhaimmasta päästä, tänään nimittäin kannoimme kaappeja sitten eestaas ympäri huushollia ja kolmen kaapin paikka vaihtuikin tuosta vaan. Mieheni oli ehkä "tuosta vaan" asiasta eri mieltä, mutta olipahan lopputulokseen tyytyväinen hänkin.
Nyt uusi kaappi löysi arvoisensa paikan itselleen ja olen lopen tyytyväinen siitä.
Tässä sama nurkkaus aiemmin


Nyt tämä kaappi siirtyi olohuoneen oviaukon viereen...


... ennen siinä oli tämä kaappi...


... joka sitten muutti olohuoneeseen, missä alunperin ruskeakaappi oli.

Sainko teidät sekaisin??

1 kommentti:

  1. hieno muutos! :) miehet tunnetusti tykkää noista .."kokeiltasko jotai uutta järjestystä" ;)

    VastaaPoista