Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 17. tammikuuta 2011

VOI KÄTTÄ VOI JALKAA JA ENNEN KAIKKEA SELKÄÄ

Joka paikkaa kolottaa ja vihloo eilisten kyykistelyjen ja kipuamisten vuoksi, luultavasti mieheni potee kaikenlaisia vaivoja vieläkin enemmän... olihan hän enemmän se toiminnan mies tässä tapetointi hommassa. Minä lähinnä vain annoin HYVIÄ ohjeita sivussa ja liisteröin niin vimmatusti. Sitä saa vain ihmetellä kuinka joka paikka kipeytyy nykyään paljon herkemmin kuin kymmenen vuotta sitten.

Arttu toimi koko päivän päällysmiehenä ja seurasi touhujamme minkä uniltaan ennätti.


Tästä se alkaa...


En tiedä mikä taiteellinen näkemys tässä tapetoinnissa on jollakin joskus ollut?? Vaaleanpunaista kukkaa ja sitten ykskaks kolmen metrin pätkä vaaleansinistä raitaa.

                                                 
                                                                

                                                        Sama nurkkaus näyttää nyt tältä...
Laitan kuvia sitten kun huone on valmis, mutta vielä on monta asiaa tehtävänä sitä ennen. Muutama tapettivuotakin vielä puuttuu seinästä. Näissä merkeissä siis aloitin tämän viikon tällä kertaa.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti