Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 27. tammikuuta 2011

TEKNIIKKA ON IHMEELLISTÄ

Tänään taas puuhastelen kotona nettikaupan parissa... muuten kiva, mutta ykskaks se heitti minut pihalle eikä suostu aukeamaan enään. Juupa daapa, eikä tietenkään saa kiinni henkilöä joka pystyy auttamaan tässä asiassa!! Mutta voiton puolella ollaan ja viimeistään helmikuun puolessa välissä saamme aukaistua Sofian Tuvan nettiputiikin... siitäpä sitten kerron tarkemmin kun sen aika koettaa.

Viikonloppu meneekin kivasti Suomussalmella  ScandicSwing-tanssileirillä Pirjon hoidellessa putiikkia Välikadulla. En ole tainnutkaan kertoa teille että olen myös innokas tanssija ja ohjaan Bailatinoa meidän paikallisessa tanssiseura Casambassa. Olen toiminut myös muiden tanssilajien ohjaajana aiemmin, mutta yrittäjänä oleminen on hiukan rajoittanut tekemisiäni harrastuspuolella eikä tanssiin enään liikene aikaa niin paljoa.


No niin, nyt nettiputiikin sivut suostuivat taas toimimaan... joten jatkankin puuhasteluani siellä jotta pääsette mahdollsimman pian myös tekin tutustumaan sinne.

Mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille!

Ps. Sofian Tuvan putiikissa on enään rajoitetusti jäljellä kirppis / poistotavaraa, joten kannattaa käydä vielä vilkaisemassa jos vaikka jotain kivaa löytyisi.

1 kommentti:

  1. Uusi lukija ilmoittautuu ;) Kaunista blogiasi on mukava käydä lueskelemassa. Tarmoa nettikaupan tekoon!

    VastaaPoista