Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 6. tammikuuta 2011

KIRPPISLÖYTÖJÄ OULUSTA

Kävimme lasten kanssa kyläilemässä pari päivää Oulussa serkkuni ja hänen lastensa luona, on kivaa välillä päästä vähän tuulettumaan kokonaan pois kotiympyröistä ja ILMAN MIEHIÄ... ( sori vaan armaani  )!!

Tämä matkamme oli yhdistetty työmatka / lomamatka, sillä kävin hakemassa hiukan tavaraa eräältä tukkurilta Tuvalle. Aika kivoja juttuja löysin, tulkaapa kaikki kynnelle kykenevät katsomaan uutuuksia!

Omaksi iloksi tein hankintoja (löytöjä) paikallisilta kirppareilta, enpäs ollutkaan ennen kiertänyt  näitä paikkoja Oulussa. Aina Helsingissä käydessäni pyrin  mahduttamaan aikatauluuni myös nämä aarreaitat.

Mutta pitemmittä puheitta, tässä löytöni...


Nämä kaikki ovat vanhaa lasitavaraaNämä asetit eivät ole vanhoja, mutta kuviointi oli niin ihana ja vanhantyylinen


Joku oli tehnyt tällaisia ihania virkattuja koreja


Kannu on vanha Rörstrand, lautaset ovat uusia.
Taulussa Pariisin Punainenmylly, tämä on niin kauniin sävyinen luonnossa


Näistä olin niin onnellinen, että muut kaupat saivat jäädä tälläkertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti