Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 14. tammikuuta 2011

UUTTA IHANAA SAAPUI TUVALLE

Vilskettä riittää töiden parissa joulunkin jälkeen monella tapaa, inventaariota, nettikaupan parissa väkertämistä sekä uusien ihanien tuotteiden purkamista, hinnoittelua ja järjetelyä.

Tässä muutamia esimerkkejä mitä eilen purimme laatikoista...
                                           Saimme lisää nyt myös näitä tauluja

                                             

Siispä tervetuloa tekemään löytöjä uutuuksien pariin!

1 kommentti:

  1. Ihana tuo kenkä taulu! Mistähän moisen vois hankkia?

    VastaaPoista