Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 16. huhtikuuta 2011

ARVONTA SUORITETTU

Sofian Tuvan nettiputiikissa oli 50 € arvoisen lahjakortin arvonta kaikkien helmi- ja maaliskuun aikana tilauksen tehneiden kesken. Nyt on sitten arvonta suoritettu ja arpaonni osui Helin kohdalle Haminaan, ONNEA HELILLE!


Nyt lahjakortin osto onnistuu myös nettiputiikista! Valittavana 20€, 40€, 60€, 80€ ja 100€ arvoiset lahjakortit. Jos haluat jonkun muun summan kuin nämä, ota yhteyttä niin sekin kyllä järjestyy.
Ostaminen lahjakortilla onnistuu suoraan nettikaupasta tai Välikadun liikkeestämme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti