Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 12. huhtikuuta 2011

TYYNYLIINAT IKKUNASSA

Voihan sitä tyynyliinoja käyttää näinkin....Vaikka ikkuna onkin pieni, niin aika hyvä näkyvyys siitä on suoraan ohikulkijoille. Ei kehtaa ihan Tarzan-asussa liikkua, jos ei ihan väenvängällä halua kaikille vilautella. Siispä oli keksittävä jostain pienet kivat verhot ja sitä virkaa toimittavat nämä ihanat Titin tekemät tyynyliinat. Ovat aika söpöt juuri siinä!

1 kommentti:

  1. Tuohan onkin ihana idea laittaa tyynyliinat verhoiksi! :)

    VastaaPoista