Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 9. huhtikuuta 2011

EIKÖS OLEKIN SULOISIA!

Nyt on ihanan syötävän herkulliset peltipurkit päivitettynä myös tänne, http://www.sofiantupa.fi/1 kommentti:

  1. Siis joo, on. Upeita purkkeja. Itsekin taidan tässä huomenissa kuvailla purkkejani ja laitan blogiini noiden muiden vanhojen tavaroitteni kaveriksi.
    Käy kurkkaamassa blogissani ja muistathan kirjautua lukijakseni.

    VastaaPoista