Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 8. huhtikuuta 2011

KIVOJA UUSIA JUTTUJA

Laitanpa muutaman kuvan uusimmista tuotteistamme mitä olen ennättänyt päivittä myös Sofian Tuvan nettiputiikkin. Lisäilen tässä lähipäivinä sitten lisää kuvia.

Svaneforsin tekstiilejä löytyy monenlaisia, ruusuverhoon myös sivuverhot.Rasiat eivät vielä nettikaupassa, lisään myös sinne piakkoin nämä.


Nyt viikonlopun viettoon, mukavaa perjantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Löytyykö tummapuista lampettia vielä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule... Sofiantupa on lopettanut toimintansa jo toista vuotta sitten, joten en voi auttaa asiassa. Jospa se jostain löytyisi!

      Poista