Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 14. huhtikuuta 2011

HALAVALLA LÄHTEE

Nyt on lisätty Sofian Tuvan nettiputiikkiin aivan oma kategoria alennus- ja poistotuotteille, Halavalla lähtee! Löydät sieltä paljon ihania tuotteita edulliseen hintaan. Monia tuotteita on enään 1 kpl jäljellä, joten nopeimmat syövät hitaat!

Tässäpä muutamia esimerkkejä...

                                                              
                                                                     Kalenteri -20%


Viimeiset kappaleet lyhtyjä poistohintaan


Näyttävä lyhty -50%


Lokerikko postille -20%


Niskatyyny Mäyris -30%


Parisängynpeite Rose -50%


Photos-rasia -40%


Lokerikko -20%


Munat -20%


...ja paljon paljon muuta. Kaikki nämä löydät osoitteesta:
kategoria Halavalla lähtee


Jotain uuttakin tuli vielä, esim. nämä ihastuttavat kynttilät...


...pikkunaulakot...


...sekä kaunis musta sivupöytä


TERVETULOA KURKKIMAAN SOFIAN TUVAN NETTIPUTIIKKIIN TAI  LIIKKEESEEMME VÄLIKADULLE!

1 kommentti: