Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

SOFIAN TUVAN UUDISTUNUT ILME

Hip hei, viikonlopun kovan urakan jälkeen saamme olla tyytyväisiä itseemme ja katsella hymyssäsuin Sofian Tuvan uudistunutta ilmettä. Kyllä kolmen naisen voimia koeteltiin oikein kunnolla, mutta naurua piisasi ja maailmakin parantui samalla paaljon paaljon paremmaksi ;0). Uutuuksiakin on saatu vielä tällä viikolla, mutta niistä lisää myöhemmin.

Pitemmittä puheitta, haluan esitellä teille uudistuneen pikku putiikkimme täällä Kajaanissa Välikatu 5:ssä,
ASTU PEREMMÄLLE


Nämä suloiset hauvelit ovat ovistoppareita, pysyvät hyvin pystyssä painonsa ansiosta

KIITOS KUN KÄVIT JA TERVETULOA UUDELLEEN PAIKANPÄÄLLE!


2 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää!
  Kyllä puodissasi on niin paljon kaikkea ihanaa, että siellähän olisi varmasti pää pyörällä ja olo kuin Liisalla Ihmemaassa ;))
  Pitää tulla viimeistään kesällä käymään, kun taas Kajaaniin tullaan!
  Erityisen suloiset nuokin koira-ovistopparit <3

  Mukavia kevätpäiviä sinulle Johanna!

  VastaaPoista
 2. Niin palajon kaunista silimänruokaa:)

  VastaaPoista