Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 4. huhtikuuta 2011

KAIKKI OLI HYRSKYN MYRSKYN...

Nyt kyllä todellakin kaikki on (oli) Tuvalla hyrskyn myrskyn tai ainakin heikun keikun...

Koko viikonloppu menikin häärätessä tyttöjen kanssa ilta myöhään, siirreltiin kaappeja paikasta A paikkaan B ja välillä vielä C:kin. Tunnit loppuivat vuorokaudesta kesken ja siirreltävää ja järjesteltävää riittää vielä tällekin viikolle aikalailla. Harmi... olin ajtellut että Sofian Tuvan uudistus olisi alkavalle viikolle valmis, mutta minkäs teet kun ei vain aika ja voimat riitä mahdottomiin.
No mutta ilme muuttui ja hyvä siitä vielä tulee. Mieheni laittoi uuden tapetinkin seinään, keväisen vihreää ruusutapettia löytyy nyt peräseinältämme. Harmi kyllä, valaistuksemme teki tepposet ja väri ei aivan näytäkään siltä kuin pitäisi. Täytyy katsoa vielä vaihdammeko polttimoiden sävyä, vai asettuuko väri sinne joukkoon kun saamme kaikki tavarat paikoilleen.

Muutamia kuvia uudesta Gardenistamme ja mahtavasta sekasotkustamme...
Olga raukkaakin hyppyyteltiin sinne tänne...


...mutta löytyihän se parempikin paikka päivälevolle


Hiirulaisetkin olivat kellahtaneet selälleen Gardenin lattialle, välillä kyllä teki mieli tehdä sama temppu itsekin.Jotain saimme kuitenkin jo valmiiksikin, tässä kuvia uudesta puutarhapuolestamme GardenistaTERVETULOA SIIS UUDET JA VANHAT ASIAKKAAMME UUDISTUNEESEEN LIIKKEESEEMME SOFIAN TUVALLE VÄLIKATU 5:N

2 kommenttia:

  1. Noi hiiret on ihania :)


    t.Onni ja mammansa

    VastaaPoista
  2. Wau, on teillä ollut hommaa, mutta hyvää jälkeä syntyy ♥

    Mukavaa aherrusta ☺

    VastaaPoista