Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







sunnuntai 28. lokakuuta 2012

BLING...

Just niin... hokasin nimittäin juuri että ensi viikolla vaihtuu jo marraskuu, aika menee siivillä enkä meinaa pysyä perässä... en monessakaan suhteessa. Nykyään tuntuu että olemme aika paljon miehen kanssa aivan kahdestaan, lapset eivät juuri enään kulje mukana reissuissa eikä muuallakaan niin kuin vielä jokin aika sitten. Vanhempaa ei näy kotona juuri lainkaan muuta kuin ohi mennen aamulla jolloin sanotaan suurinpiirtein huomenta ja heipat heti perään.
On siinä omat etunsakin, ei tarvitse hommailla lapsenlikkoja enään niin kuin ei tänä viikonloppunakaan kun kävimme teatterimatkalla Oulussa. Matka liittyi mieheni työasioihin ja näinpä menimme sinne linja-auto kyydillä pienellä porukalla. Lauantai aamulla lähtö ja tänään takaisin, mukaan mahtui syömistä, shoppailua ja teatteria. Kävimme katsomassa näytelmän Kätilö, aika rankka ja puhutteleva aihe... ei siis mikään hupinäytelmä.
Ostokset keskittyivät tälläkertaa aivan vaatteisiin ja kenkiin, mutta kävin toki kiertämässä sisustusliikkeetkin ja löysin yhden aivan ihanan antiikkikirppari/osto ja myyntiliike nimeltään Pikku-Liinu. Suosittelen käymään, vaikka tällä kertaa en mitään itse sieltä ostanutkaan. Rajallinen aika lauantaina ei antanut mahdollisuuksia oikein kiertää montaa liikettä ja yksi paikka jäikin hiukan harmittamaan kun en ennättänyt sisään. Osto- ja myyntiliike Ajaton Aika oli juuri mennyt kiinni kun oven taakse sattumalta pölähdin. Täytyy käydä seuraavalla kerralla sitten. Yhden ihanan ostoksen tein liikkeestä nimeltä Kaira House (terveisiä Päiville) ja se on tässä...


Tiedetään, olen ostanut jo tänä kesänä yhden :) Mutta mikäli ensi kesä on samanlainen kuin tämä mennyt kesä, niin eipä tuo ole pahitteeksi vaikka näitä olisi useampikin. Oli muuten tarjouksessa!!

Vilautanpas samalla yhden Huutonet löytöni ja perjantain kirppari ostokseni. Ensin nettiaarre...


 Vanha ovikello ajalta jotain??? En ole oikein varma kummin päin tämän kuuluis olla, näin...


 ...vaiko näin?? Mutta kun tuo teksti nyt oli noin päin, niin järkeilin että kait se sitten kuuluu olla tuo kello osa päällä. Paikka löytyi vanhasta ovesta, vaikka oikeampi sijainti taitaisi olla seinässä.


Voipihan se olla että ei se siihen tule jäämään, kunhan nyt piti kokeilla sitä siihen ;0)
Perjantaina työviikon päätteksi on näköjään tullut uusi tapani käväistä pikaisesti paikallisella kirpparillamme ja jotainhan sieltä on monesti mukaan tarttunutkin. Ei niin suurta, mutta jotain tälläkin kertaa.


Olen keräillyt näitä lasipurkkeja aina sitä mukaan kun on sopuhintainen sattunut kohdalle. Aika moisia hintoja tahtovat näistä nykyään pyytää ja hintahaitari saattaa olla 5 eurosta 35 euroonkin.
Tämän sain 8:lla eurolla ja oli muuten tosi siisti.

Näinpä meillä tämä viikonloppu mennä hurahti, kellotkin muistettiin siirtää tunnilla taaksepäin ja nyt sitten TAAS jälleen odotellaan  maanantai aamua "virkeänä" piristävän reissun jälkeen.

Mukavaa sunnuntai iltaa kaikille!

11 kommenttia:

  1. onpas hauska ovikello :D

    mun pitäis jostain läytää tuosta sateenvarjosta se kasaan menevä malli, sais olla laukussa mukana -tuo iso ihana mulla onkin ♥ -eikä ihania sateenvarjoja voi olla liikaa, niitä pitää olla joka mielentilaan !!

    VastaaPoista
  2. Just samaa sanoin ääneen, sellainen kasaan menevä nätti sateenvarjo olisi vielä tarpeen. Onkohan niitä olemassakaan???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On!
      Joku joskus jossain blogissa esitellyt, arvaa vaan muistaako niitä koskaan kysellä - mä koitan muistaa vinkata sulle jos vastaan tulee :)

      Poista
  3. Voi miten ihana blogi täällä!!!!! Tätä jään seuraamaan :)

    VastaaPoista
  4. Minä ostin lauantaina samanlaisen lasipurkin 6 eurolla....keräilen kanssa, kun kohdalle sattuu, sopuhinnalla...:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletpas löytänyt edullisen purkin, hyvä löytö!

      Poista
  5. Kiitos Jaana ja tervetuloa mukaan!

    VastaaPoista
  6. Ihastuttava ovikello! Onpas kaunis tuo lattia suloisen sateenvarjon alla♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja minulla kun on mielessä että maalaisin nuo ruudut pois :)

      Poista
  7. Ihana ovikello!! Sateenvarjossa on romantiikkaa röyhelöineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se on aika söpö vaikka kylläkin melkonen turhake :) Sateenvarjoa taas taitaa kohta sääennusteiden mukaan tarvita.

      Poista