Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







perjantai 12. lokakuuta 2012

TUNNELMAILTAA VIETTÄMÄSSÄ

Työviikko alkaa olla takana ja täytyy sanoa että on kyllä töitä tehtykin, joka päivä venähtänyt ilta myöhään... paitsi keskiviikkona jolloin karkasin Taimi ja tarvike-liikkeen tunnelmailtaan. Pakkohan se oli, kun kerrankin sain itseni sinne ilmoitettua ja eipä harmittanut yhtään ei!!
Niinpä sitä oman äiti-kullan kanssa lähdettiin tunnelmoimaan mukaviin tunnelmiin kymmenien lyhtyjen valaisemaan puutarha/lahjatavara putiikkiin saman henkisten naisten joukkoon ja mikä parasta... kaikki ihanat sisustustavarat -40%. No senpä arvaatte miten naiset käyttäytyvät tuollaisessa tilanteessa :)

Harmi että sen vertaa en hoksannut, että olisi voinut muutaman kuvan räpsäyttää tästä tilaisuudesta, mutta omat ostokseni sentään kameralle ikuistin.



Joo..o, näin vähällä selvisin, paitsi että ostin kyllä siskolleni syntymäpäivälahjan joka on onnellisesti sankarilla jo hallussaan ja... äityli taisi pari ihanuutta sujauttaa esikoiselleen pukinkonttiin. Niitäpä sitten tässä odotellaan reilut pari kuukautta.

Niille jotka eivät tähän kivaan tunnelmailtaan osallistuneet tällä kertaa, vinkkaan että... Taimi ja tarvike muuttaa ja aloitti muuttomyynnin torstaina joka kestää lokakuun loppuun saakka!! Että ei muuta kuin Timperintielle kipikapi, vielä ennättää tekemään löytöjä.

Mukavaa viikonloppua teille kaikille ruudun toiselle puolen!

-Johanna

11 kommenttia:

  1. Ihana häkki !! Kiitos vinkistä, tämä suunnistaa sinne heti lauantaina ;D

    VastaaPoista
  2. Jep jep... mutta ei ole auki kuin ma-pe

    VastaaPoista
  3. Voi Satu-raukka....nyt pitää odotella viikonlopun yli :D

    Mua alkoi naurattaa kun näin Sadun kommentin, ajattelin heti sun juttua lukiessa, että jokohan S on käynyt....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mä arvasin sen, heti kun olin suustani sylkäissyt ;D Pieni epäilys lauantaiaukiolosta oli *hih*

      Sitten mä painun kirpparikierrokselle hyvillä mielin ;DD

      Poista
  4. Asuuko meissä pieni piru Pepi???? :)

    VastaaPoista
  5. ...ihan pieni... Nyt mä meen etsimään jostain sun meiliosoitteen....jos ei kuulu mitään, niin en löydä, meilaas mullepäin silloin, töppöset saat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kiva... minäkin saan ne!!

      Poista
    2. Sun meiliäsi ei muuten ole missään -tai sit olen sokea!!!
      Laitapa osoitteesi mulle (punatukanposti(at)gmail.com)

      Poista