Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 1. maaliskuuta 2014

VOIHAN IIKS MIKÄ KAUPPA!!

Tiesinhän minä että Kiimingissä on ihana sisustusliike, mutta en ole vain saanut aikaiseksi sinne poiketa. No tänään asia tuli korjattua ja aatelkaas...aivan miehen ehdotuksesta :0) Tässä samassa tilassa (suuressa sellaisessa) on  nimittäin myös kalastustarvikeliike. Aivan omana osionaan rakennettu sisustusputiikki White House,  aivan ihana sisustajan tavarataivas. Voihan kökkö kun en ottanut kuvia, taidan käydä uudestaan aivan piakkoin jo senkin takia että saan otettua niitä (ehkäpä muutenkin). Ja mikä parasta, miehelläkään ei ollut ollenkaan kiire pois, fiksu idea yhdistää nämä kaksi liikettä!!!! Suosittelen käymään jos täällä päin liikutte.
Ja kuten varmaan arvaatte jo, en aivan tyhjin käsin sieltä ulos päässyt. Nämä nyt vaan oli pakko saada mukaan ja jos rahavarani olisivat sen sallineet, olisi mukaan lähtenyt paljon muutakin. Tuintui siltä sen kaiken ihanuuden keskellä, että voisin vaihtaa vaikka koko kodin tavarat aivan uusiin.





Saas nähdä mitä tärkeitä aarteita näihin säilön, ensimmäisenä tuli mieleen pitsit.
Siitä puheen ollen, sitäkin tuli ostettua...



...ja tämä hauska magneetti.




Pitsit ja magneetit löysivät paikkansa samantien.



Kukkakin tuli hankittua, aivan jo käytännön syistä. Kaksi kissaa pitää aika hyvin huolen siitä, että tämän talon emäntä siirtyy pikkuhiljaa kokonaan vain ja ainoastaan tekokukkien kasvattajaksi. Kun sattuu sopivan aidon näköinen versio kohdalle, niin sen nappaan mukaani varmasti.



On nämä siitäkin mukavia, että ei muuten kuole sitten millään vaikka et kastelisikaan ;0)
Yksi aarre tarttui vielä mukaan...


...kupu on vanha,  köyhänhopeinen jalallinen vati sattui olemaan NIIN sopivan kokoinen tälle.


Kiimingissä on avattu myös uusi kirppari, siellähän piti poiketa myös samalla tottamaar. Se oli aika pikainen käynti, mutta mutta... löytyihän sieltä tämä aivan ihana liina.


Nätti kappaverho sujahti myös mukaan...siitä kuvia kun saan sen ripusteltua ikkunaan (sitä ennen myös verhotanko pitäisi asentaa).


Kuvassa pilkistää kehys jonka löysin viikolla kirpparilta, päällä tekstiprojekti menossa...siitä lisää myöhemmin.


Muitakin projekteja tuli tehtyä tänään. Muuton yhteydessä onnistuin rikkomaan ison lasikuvun, jota rakastan ylikaiken. Arvaa harmittiko...mutta roskiinkaan en ole raaskinut laittaa.


Jotain tälle piti keksiä ja näin sen ratkaisin.


Tekaisin perhos-sabloonat ja töpöttelin huurrelasimaalilla ne kupuun häivyttämään halkeamaa.




Eihän se kokonaan piiloon mennyt, mutta ei myöskään enään niin silmiinpistävä.
Myös mies aloitti yhdenlaisen projektin jälleen, tällä kertaa vuorossa tuleva minikodari.


Tässä oli toinen vessa, aivan uuden rempatun vieressä. Vaikka tämä purettiin pois, jää meille vielä kaksi veskiä käyttöön. Luulen että sen toisen vessan kunnostusvuoro onkin sitten tämän projektin jälkeen, aika lailla selvät kuviot jo mielessä.
Kaikin puolin mukava lauantai, oltiinpa miehekkeen kanssa yhdessä shoppailemassa. Sitä ei monesti tulekaan tehtyä, nyt ollaan sitten löydetty yhteinen suosikki paikka.

Ihanaa lauantai illan jatkoa kaikille sinne ruutujen taa!

18 kommenttia:

  1. Voi kerran olen käynyt tuolla Kiimingin White Housessa ja olihan ihana paikka :) Tuli muuten kiva tosta kuvusta kun laitoit noita perhosia siihen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana paikka todellakin, aivan nolottaa että en ole käynyt...hurauttanut ohi kyllä monta kertaa.
      Perhoset saavat nyt siinä piilotella halkeamaa, mutta eihän siitä ehjää enään saa. Kyllä potuttaa!

      Poista
  2. Uijui, mitä ihanuuksia! Mahtava tuo jalallinen ruukku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja olisi tehnyt vielä mieli vaikka mitä muutakin. Aivan ihana kauppa, täytyy varmaan käydä useammin.

      Poista
  3. Onpa taas kaikkea ihanaa :) Hei, hyvä tietää, että siinä on kalastustarvikeliike samassa. Nyt tiedän millä saan meidän miehet liikkeelle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih...ja voit sitten kehua miehille että sielläkin valikoimaa todella runsaasti. Aikoipa tuo ukkokulta lähteä sinne piakkoin uudestaankin.

      Poista
  4. Huippulöytöjä! :) Tuo kirjalaatikko on aivan yliveto! Haaveissani on ollut mutta vielä hankinta tekemättä! Taitaa pitää poiketa Kiiminkiin... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äkkiä kipin kapin, nämä kirjalaatikko versiot olivat nimittäin erityisen upeita!

      Poista
  5. On sulla kiva mies ;)
    Voe mamma mia kaikkia noita ihanuuksia. Ja vielä perhostuunauksella.. ah ja oih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekkin...mutta taisi kyllä olla tällä kertaa aivan oma etu mielessä ;0)

      Poista
  6. Mehän on pyöritty sitten samoissa paikoissa , mekin poikettiin siellä kiimingin kirpparilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, liekkö tullut kaima vastaan?? Meillähän pitäisi olla jokin blogi "neilikka" aina rinnuksissa, että tunnistettais toisemme. Tätä on sattunut nimittäin ennenkin.
      Löysitkö mitään?

      Poista
  7. White House on mun ehdoton lemppari, kun Oulussa visiteerataan ja onneksi on yösijan naapurissa ☺ Siellä menee tovi, jos toinenkin, piipahtaessa.

    Harmi tuo kupu... oliskos siitä saanut nuppia mitenkään uusiokäyttöön?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh...aivan ihana paikka, ei vain ole tullut käytyä.
      Kupu harmittaa niin vietävästi ja kun löysin sopivan kokoisen alustankin sille. Nupin saa kyllä irti, mutta kun kupu puuttuu. Tämä on vielä oikeasti niin hyvän kokoinen, tarpeeksi iso ja ennenkaikkea korkea.

      Poista
  8. Juu olen sammaa mieltä...Ja omistaja Kati niin herttanen ja hyvä palavelu. Oikia myyntivaltti yhistää miesten ja naisten maalimat näin :)

    VastaaPoista
  9. Olipas siinä taas mukava pläjäys kaikkea kaunista. Harmi tuota ihanaa kupua, mutta perhoset tekivät sille kyllä terää :)

    VastaaPoista
  10. No kertyhän tuota...mutta oli niin kaunista minustakin ;0) Kyllä kuule hatmittaa niin vietävästi tuo kupu, mutta minkäs teet ja ihan itte vielä särjin!!

    VastaaPoista