Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







tiistai 3. maaliskuuta 2015

RUUSUJA SIELLÄ, RUUSUJA TÄÄLLÄ

Viime viikonloppuna vietettiin tyttären 18 vuotis synttäreitä, se olikin tärkeä päivä nuoren elämässä. Ihanat vierailta saadut ruusut kaunistivat kahvipöytää,  Mintun blogista saatu erinomainen idea teippiruudukosta maljakossa oli mitä mainioin tapa saada kukat haluttuun asetelmaan.


Vinkki löytyy täältä.
Harmi että ruusut eivät oikein kestäneet ja olivat tänään jo suurin osa aika nuupahtaneita. Niinpä niistä on poimittu parhaat talteen ja laitettu yksitellen pulloihin, kauniita näinkin.




Suuri lasikupu löytyi jo aikaa sitten kirpparilta ja alla oleva tarjotin on löytö viime viikonlopun antiikkimessuilta. Kupu on aika näyttävän kokoinen, halkaisijaltaan noin 30 cm ja korkeutta sillä on yli 40 cm. Kaunis ja tilaa vievä, siksipä se onkin ollut kaapissa odottamassa sopivaa inspistä ja paikkaa.


Kuvassa lasi näyttää ikävän samealta, en malttanut ensin pestä sitä kun piti jo kuva räpsäistä kokonaisuudesta...tunnettehan minut : ) Tänään olikin kiva päivä kahden ihanan naisen seurassa, siitä kerronkin sitten lisää joskus. Kiitos vierailleni antoisasta päivästä!

Mukavaa viikonjatkoa kaikille : )

10 kommenttia:

  1. Ruusut on tosiaan kauniita. Tuollaista tarjotinta olen etsiskellyt, tuntuu tulevan vain pyöreitä vastaan!

    VastaaPoista
  2. Kyllä se oikea tulee vielä vastaan kun ahkerasti etsii :) Tämä tarjotin onkin kunnon tekoa, yllättävän raskas.

    VastaaPoista
  3. Oi, onnea V:lle !!!
    Ihania ruusuja olivat sitten kimpussa tai yksistään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei enään ole yhtään lasta, täysikäisiä melkein aikuisia vain...kääk!!

      Poista
  4. Kiitos ihana sinne - oli niin kiva nähdä!
    Ilona

    VastaaPoista
  5. Samoin, on niin kiva tavata samanhenkisiä sisustushöperöitä!

    VastaaPoista
  6. Kiva että otit vinkistä vaarin, ;D
    Itsekin kokeilin tänään ruusuista tuota asetelmaa, ja toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä asettelin tänään kuihtuneiden ruusujen tilalle tulppaaneja...toimii niidenkin kanssa. Loistava idea, kiitos siitä!

      Poista