Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 21. maaliskuuta 2015

TÄÄLLÄKIN TUUNAILLAAN

Kevättäkö lie rinnassa vai mitä, mutta nyt myös minussa on herännyt henkiin jonkin asteen pieni tuunailija...vai liekö pelkästään JDL:n maalin ansiota : ) Jotain piti keksiä maalauksen kohteeksi ja kohdehan löytyi sitten kirpparilta. En edes ollut varma onko löytö ihana vai ihan kamala, mutta kohtahan se selviää.


Mauno toimi jälleen työnjohtajana, täytyyhän sekin rooli jonkun hoitaa : )


Ensin mustaa maalia...


...sitten beigeä päälle...


...ja lisää maalia, lopuksi kevyt hionta...




...se on siinä, taitaa saada jäädä meille!

Päivä oli taas mitä aurinkoisin tänään, mutta kylmä...siis oikein hyvä tuunauspäivä. Hymyilyttää vain, kevät taitaa olla lempi vuodenaikani. Kevään tulon huomaa siitä, kun tekee mieli hävittää kaikki kauhtuneet kukkaset pois ja hankkia uusia. Nyt on menossa sellainen vaihe että on aivan sama onko kukat oikeita vai eivät, kunhan vain näyttävät hyvältä.




Harsokukat ovat aina niin ihania 


 Samoin Neilikat




Ihanaista lauantai iltaa!

18 kommenttia:

  1. Aika pätevän tuntuinen työnjohtaja, samoin itse maalarikin:D Kylläpä muuttui esineiden tunnelma - tykkään<3

    VastaaPoista
  2. Maalaus on siitä mukavaa, että mikään ei oikeastaan voi mennä pieleen vaan aina voi maalata päälle uudestaan jos mieli muuttuu. Tuota kultaa en kyllä jää kaipaamaan, samaa mieltä taitaa olla Maunokin :)

    VastaaPoista
  3. Voi että miten upea tuunaus!! Tykkään, <3
    Kukkakaupoille minäkin tänään sitten riensin, narsisseja ulos ja ruusuja maljakkoon sisälle. Niin kauniita kukkasia sielläkin! Mauno-hurmurille silityksiä, <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin se on parempi kuin ennen, tykkään kyllä väristä. Kalkkimaali on kyllä aivan huippu ihanaa, sillä saa niin upean vanhan oloisen pinnan.
      Mauno kiittää ja pörisee :)

      Poista
  4. Upeat tuunaukset! Muutuivat edukseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä vaan olen samaa mieltä että paremmat näin.

      Poista
  5. Tällaiset tuunaukset kyllä kannattavat ;)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana tuunaus! !!
    Työnjohtajasta puhumattakaan :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mauno se on mukana vähän joka touhussa, luutuaa pöydätkin kanssani...tassu luutussa kiinni :) Setistä tuli kiva, kyllä maalilla saa ihmeitä aikaan. Sinähän sen taidat parhaiten tietää!

      Poista
  7. Onpas kauniit peili ja hyllyt! Sinä se teet hyviä löytöjä :) Kevät on ihana vuodenaika!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmä harjaantuu kun tarpeeksi paljon kiertelee kirppareita, minunkin käyntini ovat yleensä aika pikaisia kierroksia :)
      Kevät on niin ihana vuodenaika kun näkee miten pikkuhiljaa luonto alkaa valmistautumaan kesään ja aamulla on jo valoisaa kun heräät, samoin kun tulet kotiin.

      Poista
  8. Vau! Tosi kaunis tuunauksen tulos :)
    Kivaa sunnuntaita ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele, nopea ja helppo työ ja muutos aikamoinen. Leppoisaa sunnuntaita!

      Poista
  9. Pakkasterkut Puolangalta!Mittari paukutteli aamulla-24 kun lähdin töihin,kyllä se kesä sieltä tulee....On sulla ihana työnjohtaja ja aika ihana on peilikin.JOS sulle ei kelpaa niin wink,wink....tänne kelpaa!Mukavaa sunnuntaita! t -Päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, onpas siellä ollut pakkasta oikein kunnolla. Puolanka on minulle tuttu paikka, molemmat mummolani ovat olleet siellä :)
      Työnjohtaja on kyllä tottavie aika mahti kaveri ja peilistäkin tuli kiva käsittelyn jälkeen. Onpa hyvä tietää minne nämä luovutan jos en jostain syystä löydä niille käyttöä!

      Poista
  10. Tosi onnistunut tuunaus - suorastaan (lähes) hirviöstä kaunottareksi! Sinulla taisi olla taitava työnjohtaja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinäpä olet oikeassa, kultainen olemus ei oikein sykähdyttänyt :)
      Mauno kyllä osaa hommat!!

      Poista