Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

AIKA MENEE KUIN SIIVILLÄ

Se olis sitten huomenna viimeinen päivä huhtikuuta!! Kyllä tämä aika vaan menee vauhdilla, enään kaksi kuukautta ja pääsen viettämään ensimmäistä kunnon kesälomaa monen vuoden jälkeen : ) Isäni sanoin voi vappuna sanoa: ens kuun jälkeen on jo heinäkuu. Kellot ovat löytöjä Tarinat liikkeestä.


Toivottavasti Kainuun lumisateet ei yllä tänne Ouluun asti, sillä kovasti odotan että pääsisin jatkamaan aidan maalausta pihalle ja olisihan se ihan kiva vaikka vapun kunniaksi grillaillakin jotain hyvää.



Mummopyörä on taas kaivettu esiin varaston uumenista, taidan ostaa orvokit pyörän koristukseksi näin ens alkuun.


On ne vaan niin suloisia nämä kevään ensimmäiset kukkaset!!


Sisällä jatkuu Neilikka buumi, sekä kestokukat ovat tulleet jäädäkseen.



Suloista keskiviikko iltaa!

Ps. Olin muuten Vaalassa tänään...

8 kommenttia:

  1. Ei ne yllä, sano mun sanoneen.
    Ainakaan jos ne kadonneensäänmetsästäjät on yhtä väärässä kuin täällä....nyt pitäis sataa runsaasti räntää, paskat, vähän ripsii vettä! Vähemmän kuin iltapäivällä jolloin piti tulla ajoittaisia sateita...

    VastaaPoista
  2. En tykännyt yhtään tuosta teidän aidasta (ja fillarista), enkä tykännyt yhtään tuosta pöydästä orvokkien alla, ja kukka ja rautalankavati oli ihan kammottavia ja... Onneksi et nyt vielä niitä ihan kauheita kissoja laittanut kuviin. Huhhuh!
    Ihanaa iltaa sinne :)
    Vaalaa odotellessa......

    VastaaPoista
  3. eläpä huoli,just tulin iltavuorosta kotiin.....ja eikös vaan lumisade on jo täällä Puolangalla!Siltikin....mukavaa kevättä sinulle!T:Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuuh, täällä vielä toistaiseksi paistaa kauniisti aurinko. Mutta kyllä kevät ja kesäkin vielä sieltä tulee!!! Mukavaa kevättä ja vappu!

      Poista
  4. Oi sitä onnea kun voi/saa lomailla neljä viikkoa putkeen!
    Minun salainen haave olisi koko kesä lomaa...
    Minulla on muuten samanmoiset aatokset meidän pyörän kanssa, jospa lauantaina...
    Ihania kuvia taas, ♥
    Kivaa vapunaikaa sinne!

    VastaaPoista
  5. Niinpä, kyllä sitä lomaa jo alkaa kaipaamaan! Olisi pitänyt kouluttautua opettajaksi, silloinhan loma olisi aika ruhtinaallinen.
    Mukavaa vappua sinne myön!

    VastaaPoista