Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 5. elokuuta 2015

HELLO!

Monenlaista piilotusleikkiä on saanut tehdä, että rumat katkaisijat ja sähkötaulut yms. on saatu piiloon. Omat haasteet on ollut saada entiset julkisettilat näyttämään kodilta. Mutta kaikkeen löytyy ratkaisu kun sen vain oivaltaa...Siellä nyt on piilossa, kamalan ruma rivistö!


Ennenhän se näytti tältä...


Tämä päivä on ollut todella kaunis ja lämmin, onnellisia ne jotka vielä lomilla ovat! Aurinko innosti taas pihalle töiden jälkeen, keräsin uudet kukat "maljakoihin" ja kuvasin ruostetta pihamaalta

Kävin muuten tänään yhdessä ihanassa paikassa, mutta enpä kerro vielä missä! Siitä sitten seuraavalla kerralla...

8 kommenttia:

 1. Oiva keksintö tuo tekniikan piilottaminen, kaappikin kaunis kuin mikä! Upeaa ruostetta!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi löysin vihdoinkin sopivan kaapin, tykkään minäkin :) Ruma tekniikka on syytä saada piiloon, vielä kun keksisi miten ruma ilmalämpöpumppu taiottaisiin pois silmistä!

   Poista
 2. Yhtä näppärä piilotus kuin meillä täällä mökkeröisillä ne sähkötaulujen piilot :) (mihin menee sitten skumppalasit ja "piilopullotkin")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistinkin että Lillassa on samanlainen toteutus ja niinpä mainitsinkin miehelle tästä piilopullo mahdollisuudesta ;) Kyllä täällä saa miettiä monenlaisia ratkaisuja, mutta onneksi näitä keinoja löytää.

   Poista
 3. Herranjestas sentään, tuossa pellolla oli kymmeniä lehmiä! Eihän sellaisia enää näe!
  Heh, istuskelen junassa matkalla kotiin ja aloin juuri kirjoitta kun vilkaisin ikkunasta ulos :)
  Namussa myös on "vanha" renginkaappi joka piilottaa suuren, ruman aähkömittariston. Kauneus ennen kaikkea :)
  Ja älä muuta sano, onnelliset ne joilla on vielä lomaa. Just tullaan pojan kanssa viikon reissulta Berliinistä, jossa lämpötilat oli kahta puolta 30. Huh, Helsingin 21 tuntui varsin sopivalta :D Vielä on lomaa vajaa viikko, ihanaa!!!

  VastaaPoista
 4. Ei niitä usein näekään, mutta sen verran tuolla kuljen teillä pienemmillä paikkakunnilla tai ainakin ohi, ja olen todistanut että lehmiä on sittenkin olemassa. Onneksi niin!!
  Kyllä se niin on että ahdistaa jos joutuu katsomaan jotain niin rumaa seinillä, pakkohan se on keksiä keinot että saadaan piiloon ne. Keksikääpä viisaammat miten se ilmalämpöpumppu kadotetaan??
  Te olette saaneet viettää vähän oikeaa kesääkin, saadaan varmaan kohta nähdä kuviakin!?

  VastaaPoista
 5. Mummeli Keski-Suomesta7. elokuuta 2015 klo 18.08

  Joutuiko tuosta ottamaan yhden sähkörasian pois, että kaappi mahtui? Joka tapauksessa aivan ihana ratkaisu!
  Mites... kysyn sulta, että mistä tuo tapetti sinne portaikkoon on ostettu?

  Mulla olis pieni pätkä keittiön seinää, joka pitäisi tapetoida uudelleen ja tuo näyttää ihanalta.

  Remppamies asensi tapetin ylösalaisin, mutta ei tänäkään päivänä tunnusta sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletpa tarkkasilmäinen! Ei ole otettu katkaisijaa pois, vaan kaapin päälle tehtiin lovi sitä varten. Portaikon tapetti on Studio Degorin mallistoa, en ole varma onko enään, mutta kannattaa kysäistä. Se on kuule miesten mielestä aivan sama jos kuviot sattuu nyt vähän heittämään : )

   Poista