Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 29. elokuuta 2015

HUI!

Maaliskuussa meillä vieraili kaksi ihanaa sisustuksesta innostunutta naista etelä Suomesta, kuvia räpsittiin ja samalla rupateltiin...arvaatte jo varmaan ketä he ovat??!


Edellistä numeroa lukiessa, tuli loppusivuilla vastaan tällainen kuva. Katsoin ensin, että siinäpä samannäköisesti laitettu kranssit parioviin kuin meilläkin ja sitten...sehän on meiltä!! Luulin että juttu tulee vasta keväällä lehteen, hih...voi Ilona ja Hanne minkä teitte : )


Siellä se nyt on saatavana kauppojen lehtihyllyillä, aika jänskää! Uteliaisuudesta lähdin tähän mukaan, oli kiva nähdä miltä ammattilaiset saavat oman kodin näyttämään. Ja saivathan he, melkein kuin suoraan jostain sisustuslehdestä! Ei yhtään sekasotkua, ylimääräistä tavaraa tai pölypalloa, voi kun aina näyttäisi tuolta ; )
Kiitos tästä kokemuksesta Ilona ja Hanne!

15 kommenttia:

  1. Onnea! Pitääpä hankkia tuo lehti. On teillä niin kaunista, että on, mitä kuvatakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, onneksi kuvissa voi paljastaa vain parhaimmat palat ;)

      Poista
  2. Hienoa! Täytyy mennä kauppaan - tämä juttu on ihan pakko nähdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi juttua voinut hyvin olla muutama aukeama enemmänkin :) Kuten joskus on tullut mainittua, tykkään teidän kodista, vai pitääkö sanoa, että sisustusmaustasi :)
      Kiva, kun oli paljon isoja kuvia - minä olen niin 1-kertainen, että tykkään katsella pelkkiä kuvia vaikka koko lehden verran. Toki luin tekstinkin :D

      Poista
    2. Olethan sinä, tunne on molemminpuolinen! Olen aivan samaa mieltä, monesti jää jopa koko tekstit lukematta kun katselen vain kauniita kuvia. Toki jos on tutun näköinen koti, silloin luen hyvin tarkkaan koko jutunkin :)

      Poista
  3. Hieno juttu! Ja Kerttukin ekassa kuvassa.....luulen...:)
    Se on sitten lehden osto edessä.
    Ihanaa loppukesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, hyvin tunnistit. Mauno on sitten sisälehdillä veden juonnissa ;)
      Ihanaa loppukesää teillekin, toivottavasti saamme nauttia kauniista syksystä!

      Poista
  4. Vau, pitääpä käydä lehtihyllyllä :) Onnea!

    VastaaPoista
  5. maalla lehti tuli aikaoinaan tilattua ja nyt en ole sitä lehteä edes irtonumerona pitkään aikaan ostanut, se on hyvä lehti ja nyt se on sit mentävä lehtihyllylle kauppaan.
    Mukavaa aurinkoista sunnuntaita, ps, ihana kuva ja noi kranssit ihanat myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lehti on minusta tullut parempaan suuntaan ja tuleekin nykyään kotiin. Ihania koteja oli tälläkin kertaa lehti pullollaan!
      Aurinkoista sunnuntaita sinullekin, täällä se menee flunssaa potiessa.

      Poista
  6. Hei Johanna,
    Onnittelut! Se on kaunis kuva.
    Iso halaus,
    Giac

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Giac! This has been a very exciting experience!

      Poista
  7. Niin ihana juttu ja kuvat!
    Saan lehden aina ystävältäni, ja olipa iloinen yllätys kun kotisi oli siinä, :)

    VastaaPoista