Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 22. elokuuta 2015

JA JÄLLEEN UUSIA AARREPAIKKOJA

Viikko on vierähtänyt taas joutuin, siinä olen ennättänyt käydä paripäivää Rovaniemellä ja Raahessa yhden pävän. Oli todella kiva käydä hiukan pohjoisemmassakin, ei täältä tarvitse kovin kauas ajaa kun alkaa jo tulla poroja vastaan. Rovaniemellä olin pääsääntöisesti töissä tietenkin, mutta ennen kotiin lähtöä käväisin parilla kirpparilla. Ja voi jösses, kylläpä siinä riittikin kiertämistä! Kyllä olisi löytynyt vaikka miten mahtavaa vanhaa tavaraa ja huonekalua halvalla, onneksi autooni ei mahdu aivan kaikki kyytiin. Nämä paikat missä ennätin käydä, olivat Vintikka ja Varastotienkirppis. Kannattaa käydä jos pohjoisessa liikutte!
Rörstrandin iso kulho 4 €, pienempi kulho 2 € ja kannu 1 €, kannun kahva oli kyllä liimalla korjattu, mutta sopii kesäkukkamaljakoksi. Näiden lisäksi mukaani lähti viidellä eurolla vanhaalasia, kakkukupu alustoineen...Rovaniemi on muutenkin kiva paikka, taidan mennä uudestaan piakkoin. Raahessa käydessä on aivan pakko käydä mutka Saloisten seuramäen kirpputorilla, olen tehnyt sieltä aika monta hyvää löytöä ja niinpä tälläkin kertaa.
Kaunis rahi jossa säilytyslaatikko istuimen alla...


...hintaa 25 €. Kangas vain vaihtoon...


 Kumpi puoli???


Valkoinen vei voiton...Viikonloppu saadaan nauttia vapaista ja helteistä ja ensi viikolla sitten matkaankin pitkästäaikaa Kajaaniin. Kiva sielläkin on käydä välillä, nähdä ystäviä ja tietysti omat vanhemmat. Taidampa piipahtaa aseman laidallakin : )

Nautitaan auringosta kun vielä saadaan!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juuh...onkohan se hyvä vai huono asia?? ;)

   Poista
 2. Onnex mä en pääse tonne noin vain ☺ Hulluksi sitä tulis *hih* tai vähintään sairaaksi ☺
  Teretulemast, täällä ootellaan jo ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se saattas kyllä olla paha, kieltämäti hauskuudesta huolimatta on vaarallista päästä näin helposti noihin paikkoihin!
   Kiitos, tulen oikein mielelläni :)

   Poista
 3. Onpa hienoja löytöjä jälleen :) Tuo rahi on ihana, passaa oikein hyvin pöydän kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis, etenkin kankaan vaihdon jälkeen. Ajattelin sen yhden peilipiirongin pariksi, mutta kiva se on kyllä tuossakin.

   Poista
 4. Suloiset yhdessä tuo pikkupöytä ja uusi jakkara ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne kyllä on, vaikka suunnitelma oli aivan muu.

   Poista