Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 13. elokuuta 2015

MORA

Keittiön uusi ajan näyttäjä löytyi Tarinat liikkeestä. Mietin ensin raaskinko kiinnittää vanhaan kauniiseen kellotauluun uutta patteri "koneistoa", mutta saahan sen siitä poiskin jos alkaa harmittamaan...joten pakko oli kokeilla. Uutta tietoa minulle oli se, että vanhoissa kelloissa ei ole ollut kuin yksi viisari. Ja minä vasta katselin kirpparilla yhtä vanhaa kaunotarta ja harmittelin sen puuttuvaa viisaria : ) Kaikkea sitä oppii, mutta kyllä siltikin olen sitä mieltä että kyllä niitä viisareita täytyy ainakin kaksi olla!Hieno kello siitä tuli! 
Kirpparilakkoni ei ole aivan pitänyt, mutta palataan siihen aiheeseen toiste ; ) 

Palaillaan!

6 kommenttia:

 1. Upea ja kyllähän se helpottaa ajan ymmärtämistä, nuo kaksi viisaria !

  VastaaPoista
 2. Kyllä vaan kummasti...nykymaailmassa ei taida riittää että mennään tuntiaikataululla, kyllä sitä mennään enemmänkin niiden minuuttien mukaan.

  VastaaPoista
 3. Tulipa hieno ajannäyttäjä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertaisen kaunis patinoineen päivineen :)

   Poista
 4. Voi kuinka kaunis kello siitä tuli, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat kellotaulut ovat niin kauniita!

   Poista