Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 30. elokuuta 2015

LOPPUKESÄN FIILISTELYJÄ

Kyllähän se näin vaan on, loppua kohti mennään...puissa on alkanut näkymään jo keltaisia lehtiä. Onneksi kahden kolean ja märän päivän jälkeen saimme kuitenkin vielä aurinkoa ja lämpöä, ihana viikonloppu kesäflunssasta huolimatta.


Ruusu alkoi kurottelemaan varttaan kohti aurinkoa, nuppujakin näkyy vielä innostuvan tekemään : )Illan hämärtyessa tunnelma on aivan toinen...

 ...kun tulee pimeää, on kaikki niin kaunista...


Kun saisi tämän ajankohdan pysäytettyä kestämään hiukan pidempään, ennen kuin lehdet tippuvat puista ja kukat lakastuvat. Jospa vielä oppisin nauttimaan syksystäkin, mutta en lupaa sitä vielä!

Näissä tunnelmissa toivottelen hyvää alkavaa uutta viikkoa!

7 kommenttia:

 1. Oijoi, miten soma ja siisti pihapiiri, niin kaunista ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mitä tähän osaisi muutakaan sanoa :)

   Poista
 2. Kovin on kauniita illat, olis vaan vähän lämpimämpiäkin.
  Ei ole kovin montaa sellaista ollut, että olis mielikseen jäänyt ulos istumaan...tätä menoa mun polttopuutkin riittää noin kymmeneksi vuodeksi!!

  Olipa muuten kiva lehtijuttu, tänään istuin pitkään ja hartaasti lueskelemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin lämmintä ei ole, mutta ei nyt aivan kylmintäkään...saunan jälkeen on oikein kiva käydä ihastelemassa ulkosalla.
   Kiitos, juttu oli kivasti tehty ja kyllä Hanne osaa ottaa hyviä kuvia!

   Poista
 3. Kiitos Johanna, upea kuva sarja. Tulikin mielenkiintoinen kuvasarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelma muuttuu aikalailla auringonpaisteesta yön hämäryyteen, upeita molemmat!

   Poista
 4. Voi että miten kauniin tunnelmaisia kuvia, ♥

  VastaaPoista