Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 6. toukokuuta 2017

JA TAAS

Jälleen palaan keittiöön, taitaa olla kuvatuin tila tällä erää... toivottavasti ette aivan tylsisty : ) Syy tähän on tietysti se että tässä osassa taloa nyt vain sattuu ja tapahtuu monenmoista juuri nyt.


Uusi pöytä kaipasi parikseen jotain sekä muutamat kulhot ja lasit tarvitsisivat kipeästi säilytystilaa......niinpä tämä komeus tuli tarpeeseen ja oli aivan perusteltu syy hankintaan. Onhan se kyllä ihana ja niin nappiin pöydän kanssa, mittasuhteet muuttuivat aivan toisenlaisiksi ja pöytä on juurikin sopivan kokoinen nyt tähän tilaan!!
Laitetaanko vähän valoa...
 Lautashylly on löytö Oululaisesta ihanasta liikkeestä  Wanhan Talon Tavarat
 Ja jotta nyt joka kulmalta tulee kuvattua, niin vielä muutama näkymä ruokailutilan puolelta...
Nyt tykkään näkymästä ja mikä parasta, tapetti saa jäädä! Matto asioita vielä hetken vatvon ja pari sopivaa tuolia pitäisi löytää, mutta muuten alkaa olla nämä tilat mieluisat...ainakin joksikin aikaa, tiedättehän minut ; )

4 kommenttia:

 1. Hieno lautashylly ja tuo tapetti on tosi ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lautashylly sopii tosi kivasti pöydän kanssa yhteen ja sain samalla ratkaistua muutaman säilytysongelman. Olen alkanut tottumaan tapettiin ja tykkään nyt siitäkin, onneksi...ei millään olisi kehdannut alkaa uudestaan tapetoimaan : )

   Poista
 2. Mä tykkään kovasti tuosta pöydästä, eikä hylly ole yhtään hullumpi kaveri sille. Omaa keittiötä en uskalla katsoakaan...lipasto kun lähti, niin pikkuhyllyt on vähän turhakkeet (ja justhan ne laitoin) joten täytyy ottaa vaan iisisti ja totetutella -muuten seinä on juustoa 😂
  Hyvä kun tapetti jää, se on ihana 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulle, meidän seinät näyttävät kyllä myös reikäjuustolta ailahtelevan rouvan ansiosta. Miten se tuo mieli muuttuukin niin usein???
   Tapetti saa jäädä, se onkin sitten taas jännä nähdä milloin mieli jälleen muuttuu ; )

   Poista