Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 21. toukokuuta 2017

LIPASTON MUUTOS

Tässä taannoin Kajaanissa käydessä ostin paikalliselta Tavarakirpparilta vanhan piirongin, hyvä kuntoinen mutta väri ei niinkään silmiä hivelevä. Sovimme että kaluste kotiutuu meille jossain vaiheessa ja niin se sitten viime viikolla saapui suoraan kotiovelle. Sunnuntain puhdetöinä otin sitten maalausurakan tehtäväksi ja kaappi sai harmaata pintaansa.


 Tältä näytti ensin ja nyt sitten tältä...
 Taas vaan totean että maalilla saa ihmeitä aikaan!

2 kommenttia: