Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 1. toukokuuta 2017

KYLLÄ KELPAA VAPPUILLA

Kyllä nyt kelpaa vappua vietellä, sää mitä aurinkoisin ja lumi on kaikonnut melkein kokonaan.

Mitään ihmeellisempiä ei meidän vappuun kuulu, jotenkin sen juhliminen on jäänyt kun ei ole enään niitä lapsia kenen kanssa hömpöttää. Muutenkaan en ole koskaan oikein vapusta perustanut, mutta onhan se mukava kevään juhla ja ylimääräinen vapaapäivä töistä : )
Eilen illalla istuttiin miehen kanssa nuotiolla ja paisteltiin vappu makkarat, sen verran juhlamielillä kuitenkin että skoolasimme lasit (ja vielä toisetkin) kuoharia kevään kunniaksi.Aurinko saa näyttämään kodin niin erilaiselta (valitettavasti myöskin pölyiseltä) ja kukat ovat jälleen varma kevään merkki kodissamme.Pikamunkit kuuluvat tämän päivän herkutteluhetkeen, niitä tulee tehtyä kerran vuodessa. Nyt lähdemme ulos päiväkaffeelle...Mukavaa vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti