Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







sunnuntai 28. toukokuuta 2017

SADEPÄIVÄN KAHVITTELUHETKI

Ulkona sataa ja hyvä niin, ei ole yhtään huono juttu että välillä saa olla hyvällä omalla tunnolla sisällä ja nauttia laiskottelusta. Hämärä innosti sytyttelemään pitkästäaikaa kynttilät ja sunnuntain kunniaksi tekaisin oikein herkullisen pannukakun. Herkullinen tarkoittaa suoraan sitä, että ei ole kysymys mistään laihdutus versiosta : )







Tarkasilmäiset ehkä huomaavat että vaihteeksi tuolit, liina ja lamppukin ovat vaihtuneet... nyt sitten katsellaan taas tätä päivitystä vähän aikaa : )

Se on varma kesänmerkki kun mies suunnittelee ensimmäisiä kalareissujaan pohjoiseen, kissat ovat tietysti mukana perhojen sidonnassa...






...välillä vähän liiankin innokkaina : )

Rauhallista sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Ihanat kisut teillä. Pitäähän sitä katsoa, että perhoista tulee hyvät. Kaunista teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne ihania veijareita, kuin paita ja peppu kaikissa touhuissa 😀

      Poista
  2. Perhojen sidontaa täälläkin harrastetaan 👍 Ihanalle näyttää sisällä! Saisi lämmetä että pääsisi uloskin laittelemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sais kyllä todellakin lämmetä, nyt alkaa jo mennä hermo 😬

      Poista