Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 2. toukokuuta 2017

PÖYDÄN PAIKKA, TUNNELMASTA TOISEEN

Lauantain Luulajan löytö pääsi odottelemaan tulevaa kuningaspaikkaa köökin puolelle. Toimii ruokapöytänä toki sielläkin, mutta pienemmässä koossa ja todella harvakseltaan käytettynä. Nyt harmaaksi maalattu kaappi pääsee jotenkin paremmin oikeuksiinsa, vai kuvittelenko vain? ; )Kuvissa kaappi näyttää kyllä ennemminkin siniseltä kuin harmaalta, onneksi se ei kuitenkaan sitä ole täällä livenä katsottuna. Pöydän väri natsaa tosi hyvin muihin väreihin, eikä pieni koon kasvaminenkaan entiseen verrattuna haitannut yhtään.Muutkin kirppis aarteet tältä samaiselta reissulta ovat päässeet käyttöön, maitopullot ovat todella symppiksiä ja lampunjalat ovat väriltään enemmän kuin hyvät meidän kotiin. Vaihdoin pellavan väriset varjostimet, sopii täydellisesti. 
 Pientä tavaroiden järjestelyä ja verho paikoilleen... Ja tiedättekö mitä... taidan sittenkin tykätä juuri tästä tapetista ja lattiastakin : )


Auringosta iltahämärään, kaikki tämä inspiroi kuvaamaan kotia jälleen erilaisissa tunnelmissa.
Tulipas tässä hypättyä todellakin tunnelmasta toiseen, nautin yhtälailla pimeistä illoista kuin auringon paisteestakin. On jännää nähdä miten koti muuttuu aivan eri maailmaksi valojen mukaan ja jos onnistut kuvaamaan sen hetken fiiliksen kameralle on se pakko saada myös esille.
Aurinkoista viikkoa ihanat!

2 kommenttia:

  1. Voi miten kaunista teillä onkaan, niin ihana tunnelma. Aivan ihana pöytä. Tuollaisen minäkin haluaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Vanhat huonekalut tekevät aivan omanlaisen tunnelman jos niistä tykkää ja minähän tykkään ; )

      Poista