Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 27. toukokuuta 2017

KAHVIN TUOKSUINEN VERHOILU

Yhdellä kirpparilla myydään näitä ihania kahvisäkkejä, muutamia on tullut hamstrattua pahanpäivän varalle kaappiin. Tänään sitten vihdoinkin innostuin toteuttamaan sen mitä olin mielessäni pyöritellyt... Vanha nalle kruunaa sai arvoisensa istuimen, sopii siihen kuin nenä päähän!Luulin että säkit eivät ole olleet käytössä, mutta erehdyin. Säkkiä leikellessä vierähti lattialle kahvinpapuja, ovat siis olleet aivan oikeassa toimessa nämäkin aarteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti