Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!maanantai 26. syyskuuta 2011

KOTONA TAAS

Olipa kiva palata taas touhuamaan tuvalle uutta intoa puhkuen kivan lomaviikonlopun jälkeen ja touhua todellakin piisasi heti aamusta kun saimme ison lähetyksen taas kaikkea mukavaa. Niistäpä sitten lisää heti huomenna, mutta sitä ennen matkakuulumiset...

Olimme ukkokullan kanssa viikonlopun yli Kokkolassa viettämässä hääpäivää. Yövyimme Neristanissa Vanhankaupungin Ravintolassa joka toimii myös majatalona.Ravintola tunnelmia
Takapihalta, huoneemme oli isomman oven heti vasemmalla puolen...Lauantaina kävimme syömässä  Ravintola Wanhassa Lyhdyssä, nam... hyvä ruoka!


Lauantai päivä meni kierrellessä ihania kauppoja, terveisiä Zinnan tytöille... ihana sisustuskauppa!

Alla olevat kuvat ovat Pian Pihapuodista, suloinen pieni pihaputiikki!


Terveiset Pialle ja kiitos blogi vierailusta!
Häneltä sain suosituksen tai pikemminkin kehotuksen mennä käymään Antik Helenissä ja enpä kyllä katunut siellä käyntiä ollenkaan... että terveisiä vaan mukavalle kauppiaalle sinnekin!Toki kävin muutkin antiikkiliikkeet kiertämässä ja onhan niissä aivan oma tunnelmansa kun seinät ympärillä ovat 1800-luvulta.  

Sunnuntain ratoksi kävimme Kalamarkkinoilla ja kissanäyttelyssä, joka aivan sattumoisin osui tälle viikonlopulle. Hauskan näköistä meininkiä...Jotainhan sitä tarttui jälleen mukaankin tältä reissulta, tässä löytöni tällä kertaa...


Virkattuja koreja tuli meille lisää myyntiinkin! Ne ovat Kokkolalaisen Helena Korvan tekemiä, samoin kuin alla oleva kenkäkomistuskin.


Palaappas hiukan ylöspäin ja katsomassa majatalon huonettamme...

...huomasitko? Sisustimme huonetta hiukan omilla tavaroilla, kun mielestäni huoneesta puuttui lukuvalo. Sopi sinne oikein hyvin ;0)


Tämä hauska vanha kapine vain viehätti jollain hullulla tavalla...Mukavaa alkavaa viikkoa!

1 kommentti:

  1. Oi mikä kaupunki ! Tahtoo tuonne !!!
    Kiitos kun jaoit noi kuvat täällä,oli vähän ku ois ollu itekin pienellä shoppailureissulla ;)
    Toi jalkalamppu on kerrassaan ihku!!!
    Riitta Kotipurosta

    VastaaPoista