Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!keskiviikko 21. syyskuuta 2011

TUPA TARKASTUS

Kohta on kolme kuukautta vierähtänyt muutostamme tänne Kirkkokadulle ja tavarat ovat jo ennättäneet siinä ajassa muuttaa paikkaa aina sitä mukaa kun uutta tulee ja entistä lähtee. Oman haasteensa mukaan tuo myytävät tavaroiden esillepanossa toimivat huonekalut. Kun jotain lähtee uuteen kotiin niin me täällä hetken mietimme kuumeisesti mihin siinä olleet tavarat sijoitetaan seuraavaksi... mutta sehän tässä hauskaa onkin pienine haasteineen ;0)


Kivasti olemme viihtyneet ja kotiutuneetkin, vielä kun vain saisimme tuon alakerrankin rempattua kuntoon. Mutta hilijaa hyvä tulloo... eikö se niin jotenkin mene!

5 kommenttia:

 1. Voi mitä kaikkia ihanuuksia ♥
  *huokaus*

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs ois palajo tavaraa meikäläisen makkuun :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita esineitä ja ihania kuvia! Selailin muutenkin blogiasi ja teillä on todella kauniisti sisustettu! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanuuksia pullollaan...

  VastaaPoista