Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!tiistai 27. syyskuuta 2011

SISUSTUSVIMMA ISKI PÄÄLLE

Syksy tekee tuloaan aivan selvästi... sen tiedän aivan varmaksi siitä kun minuun iskee totaalinen sisustusinto päälle. Uusia aarteita siirrelty ensin paikkaan A ja sitten paikkaan B......varmaan ne siirtyy vielä paikkaan C:kin ja osa taitaa tulla Tuvalle.

Portaikkomme on odottanut kolme vuotta sitä jotain seiniinsä, nyt se inspis sitten tuli. Yksi osa aloitettu, idea tulee vielä jatkumaan toiselle seinälle. Kehykset odottelee vielä sopivia kuvia, mokomat kun tahtovat olla nykyään vain tietokoneen muistissa. Jotain vanhoja perhekuvia täytyy alkaa metsästelemään omista ja sukulaisten nurkista.Nyt tuvan aarteiden kimppuun, järjestelyä riittää sielläkin päässä ;0)

5 kommenttia:

 1. En tiedä minkä kierroksen ovat tehneet, mutta näyttää peijoonin hyvältä ♥

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Vasta löysin blogiisi ja niin kauniita sisustuskuvia!♥
  Tulen toistekin:)
  Marge

  VastaaPoista
 3. Niin paljon kaikkea kivaa katseltavaa!!

  VastaaPoista
 4. Täällä vähennellään tavarapalajoutta kavereille , kaappiin ja kirpparille :)

  VastaaPoista