Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!sunnuntai 18. syyskuuta 2011

PILALLAKO?Voi että minua keljuttaa... menin pilaamaan tv-kaappimme kukankasteluvedellä, ARGH!!Sitten aloin miettimään, että onko se kuitenkaan ihan pilalla... enkö oikeastaan tykkää kaikesta hiukan kulahtaneesta!?!

Niinpä tuota ihanaa patinaa täytyy saada kaapin toiseenkin kulmaan, jotta tasapaino säilyy ;0)
Eikun märkää paperia reunoille ja joksikin aikaa muhimaan...


...konstit on monet, mutta muutakaan en keksinyt.Näin sitä krakleerataan kaappia veden avulla, hip heijaa. Mies kyllä sanoi, että hullu mikä hullu ja minä siihen; että tykkäätpähän itsekin vähän kulahtanesta kun minut valitsit! Hätä ei lue lakia ja jotain oli keksittävä asian korjaamiseksi edukseen! Ehkäpä en olisi tätä tehnyt, jos tuota vahinkoa ei olisi päässyt sattumaan... mutta menköön nyt näin :0)

Kuvasin tässä yhtenä iltana ja päivänäkin pitkästä aikaa hiukan kotiamme, näpsäytänpä ne myös tänne nähtäväksenne. Mitään suuria taideotoksia ne ei ole, mutta tykkään eri tunnelmista... pimeää, hämärää ja aurinkoa.

Olohuoneemme iltavalossa, tuo onneton vahinkokaappi nököttää muuten tuossa nurkassa ja siihen syyllinen kukka kaapin päällä

Mies asenteli tässä yhtenä puhdepäivänä noita ristikoita ikkunoihin. Antaa aika kivaa ilmettä niin sisälle kuin koko talolle ulkoapäin katsottuna.
Kurkistus ikkunasta parvekkeelle, aika pimeää ulkona tähän aikaa vuodesta
Astumme olohuoneesta ruokailutilaan... (päivällä otettuja aurinkokuvia)

Keittiöstä päin katsottuna...Sitten vielä viimeisimmät uutiset tuvalle liittyen. Eilen lauantaina paikallinen huonekaluliike Kaluste-Eemeli aukaisi ovensa uusiin tiloihin kauppapuistoon. Heillä on siellä on yksi osasto hiukan eri tyylinen kuin muut ja senpä kävikin somistamassa meidän Pirjo tuvalta. Komia soffammekin vaihtoi omistajaansa ja hyvältähän se näyttää täälläkin ympäristössä...
Mukavaa sunnuntaita kaikille teille, nyt lähden teippaamaan keittiön lattiaa... siitä aiheesta kuulette lisää sitten joskus myöhemmin!

4 kommenttia:

 1. Terveisiä Helsingistä!

  Aurinko paistaa ja täällä on viihdytty oikein mukavasti :) Töitä ei ole vielä löytynyt mutta eiköhän niitä vielä jostain ilmeenny! Kauheasti ihania kauppoja ja paljon antiiikki liikkeitä ja ajattelen aina että "Täällä ne Johanna ja Pirjo varmasti viihtyisi" :D Ja ihania uusia juttuja tullut myyntiin sinne liikkeelle, oisipa sitä rikas kroisos niin ostelisin kaikki :D Mutta mukavaa syksyn jatkoa sinne ja terveisiä Pirjolle ja muille ja nähdään sitten kunhan eksyn Kajaanin suuntaan!

  Terveisin. Suvi

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3 nyt löytyi mainio kikka pöydän kulutukseen ;D

  VastaaPoista
 3. Onpa kodikasta ja kaunista! Hyvää alkavaa viikkoa! ja tervetuloa blogiini..

  VastaaPoista
 4. Nina... en ole aivan varma suosittelenko ;0)

  Riitta Sinikka, kiitos kutsusta... liityin lukija kaartiisi. Tuo läskiä ja lotinaa lauöun opin pienenä tyttönä mummoltani ja sitä sitten laulaa hoilotin intoa täynnä.

  Ja Suvi... olipa ihanaa kuulla sinusta! Monesti olemme Pirjon kanssa pohtineet, että mitä sinulle kuuluu. Tulehan pistäytymään kun täällä päin tulet käymään!

  VastaaPoista