Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!sunnuntai 27. toukokuuta 2012

HUH HELLETTÄ...

Perjantaina päätin että tänä viikonloppuna aloitetaan ikkunanpesu urakka, eihän noista enää nää uloskaan...
No, perjantainahan ei tarvitse tehdä yhtään mitään pitkän työviikon jälkeen... eihän??
Lauantaina keksin kaikkea muuta, esim. ompelin parvekkeen paviljonkiin katoksen auringon suojaksi...


...ja innostuin muutenkin sisustamaan parvekkeen kesäkuntoon. Sehän tarkoitti sitä että ei muuta kuin kukkaostoksille kipin kapin!


Näin sai ikkunan pesu siirtyä suununtaille...
No, sitten sunnuntaina olikin yllättäin todella kunnon hellepäivä... 26 varjossa. Innostuin laittamaan pihapaviljonkiin verhot...Hmm... ehkä nuo ruskeat kalusteet saa jäädä sittenkin tuon värisiksi, ainakin toistaiseksi. Hiukan lisää tyynyjä ja kukkia, niin saadaan tämäkin paikka näyttämään kivalta.
Verhoja ripustellessa katselin samalla huvimajan edessä olevaa pikkupihaa ja sain loisto idean!


Viime viikon etupihan kiviprojektista jäi vielä liuskekiviä jonkin verran jäljelle ja niin myös kivituhkaa... eikun tekemään liuskekivi pihaa!!

Tadaa... hikistä puuhaa näin helteellä, mutta lopputulokseen olen oikein tyytyväinen ja kaiken lisäksi... tein sen aivan itse!!
Kukkapenkkiin vielä muutama kukkanen lisää, niin saadaan tähän oikein kiva oleskelupaikka. Kukkapenkistä puheen ollen, sieltä ne nousee kohisten taas.


Suihkulähteitä en ennättänyt vieläkään laittamaan kuntoon, mutta energia ei vaan enään riittänyt siihen ja arvatkaapa mihin muuhunkaan... ikkunat ovat yhä pesemättä ja läpi ei näe vieläkään!

Vielä tämän hetken näkymä partsulta katsottuna...


Olo on suoraan sanottuna aika pas...nen ja väsynyt, iho mullassa, siitepölyssä ja hiessä... yäk, nyt saunaan!
Ps. sain muuten aika mahtavat ekat rusketusraidat tässä samalla... jess, tästä se kesä alkaa!

5 kommenttia:

 1. Tästä se kesä alkaa ☺
  Oikein hyvältä näyttää, niin pvviljonki kuin tuo pikkupihakin -josta saat ihan syystäkin olla ylpeä!

  Ei nyt kannata ikkunoita pestä!
  Ne on samantien siitepölyssä ja huomaat tehneesi turhaa työtä...tee niinkuin minä, odota hetki ja pian huomaat olevasi niin paljon ulkona, ettei se tule edes mieleen ennen syksyä ☺

  VastaaPoista
 2. Teillä on IHANA piha! ♥

  Viikonloppu meni pihahommissa täälläkin ja ikkunanpesu taas jäi...

  VastaaPoista
 3. Jätetäänko tytöt koko ikkunanpesu... kohtahan ne on taas likaiset :0)

  VastaaPoista
 4. Pitkästä aikaa blogikierroksella!
  Ah ihanuus näitä kuvia ja pihan kauneutta!♥
  Minua niin harmittaa kun jää kaikki hommat -niin sisällä kuin ulkonakin- ihan retuperälle. Kaaduin pyörällä ja käsivarsi meni poikki!
  Mutta, -hih- minäpä olen vähän pessyt ikkunoita... ;) Vasemmalla kädellä ja vain ulkopuolelta sellaisella Kärcherin ikkunanpesimellä jonka isäntä osti.
  Aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua raasua, toivottavasti kätesi paranee pian... ei kiva!! Mutta ihailtavaa tuo sinnikkyytesi, ikkunatkin pesty... täällä ei :0(
   Sinun täytyy nyt heittäytyä työnjohtajan rooliin ja jakaa muulle perheelle lista tekemättömistä töistä. Kaikki tympeimmät tietenkin...
   Voimia sinulle Titti!

   Poista