Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!tiistai 1. toukokuuta 2012

MENEE SE VAPPU NÄINKIN

Mitään ihmeempiä vappuhössötyksiä ei tullut järjestettyä, mutta meneehän se vappu näinkin. Mies vaihtaa kesärenkaita autoon ja itse innostuin vihdoinkin avaamaan pihahökkelin oven ensimmäistä kertaa tälle keväälle. Hävettää tunnustaa, mutta viime kesänä emme käyttäneet koko mökkiä ollenkaan. Kesä vierähti Sofian Tuvan muutossa, uusien tilojen rempassa ja töissä. Tänä kesänä onkin uudet kujeet, joten jospa ennättäisin vähän nauttimaan pihastammekin.

Jostain syystä minusta on alkanut kehkeytymään hyvin väritön ihminen... mitähän tuokin tarkoittaa?? Kotimme on pikkuhiljaa koostunut kokonaan valkoisen, beigen, ruskean, harmaan ja mustan sävyistä ja nyt taitaa nämä samat värit valloittaa pihamme huvimajankin. Kaikki tuo ihana lälly yltiöromanttinen ei vain tunnu sopivan meille... pois pois kaikki vaaleanpunainen!!


Älkää nyt loukkaantuko toki te joilla tätä väriä piisaa... en nimittäin tarkoita sitä etteikö se olisi ihanaa, mutta en vain osaa itse elää sellaisen maailman keskellä. Tietty hempeys ja romantiikka löytyy kyllä myös meiltä ja ne iki-ihanat ruusuastiat, mutta nyt kaikenlainen rouheus sopivan vähäisessä muodossa viehättää enemmän. Näin siis tänään, tiedäppä mitä se on huomenna :0)

Huvimajan sisustuksen suunnittelu alkoi siis tänään, vielä se on vähän hakusessa. Mutta jotain tähän suuntaan ehkä...


Eikö vaan, kyllä värittömyyskin voi olla romanttista!

Viikon aikana on alkanut meidänkin pihamme pikkuhiljaa paljastumaan lumen alta, mutta aika ankean näköistä vielä. Haravoimaan ei taida päästä vielä pitkään aikaan.


Jotain vihreääkin sieltä jo pilkistää...


Pitkä on vielä matka kesän kukkaloistoon, mutta sitä odotellessa taidan painua grillaus puuhiin. Ei muuta kuin klara vappen!!


Äh... mää luovutan!


4 kommenttia:

 1. Joo ei oo vielä haravointikelit täälläkään ...
  ehkä sitten kesäkuussa ;)
  oikein mukavalta näyttäs tuollainen pihahuone

  VastaaPoista
 2. Ihana pihamökkerö :). Saiskohan meidän pihalle tuollaisen jonnekin???

  Ihanaa vapun jatkoa!

  -tuija-

  VastaaPoista
 3. :DD
  ihanat nuo viimeiset(kin) kuvat!!

  Kyllä se kevät ja kesä sinnekin tulee, todennäköisesti yhtä yllättäen kuin tännekin...

  VastaaPoista
 4. Me taas maalailtiin tänään liiketilaa, toukokuun 18. päivään tähdätään...

  VastaaPoista