Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!lauantai 19. toukokuuta 2012

RUOSTEISTA SEN OLLA PITÄÄ

Ja ei kun lisää ruosteista pintaa!
Tänään meillä Kajaanissa oli katsastusaseman pihalla peräkonttikirppari ja siellähän sitä piti pistäytyä, vaikka alunperin ajattelin että en menekään. Ilma vaan sattui olemaan niin suotuisa, että en malttanut olla käymättäkään.

Pääsin aika hyvin ohi kaiken myytävän, kunnes tämä pisti silmääni...Siis... sehän on aivan täydellinen ja myyjänähän oli kukas muukaan kuin Rompehallin Markku :0)

No siitähän sitten seurasi jatkoa ja piti käydä hakemassa muutama kukkanen lisää säitä uhmaten. Kyllä ne taitaa vielä joutua yöksi kantamaan suojiin kylmiltä öiltä, mutta ihania ne ovat!Eilen käväisin myös pikinmiten tavarakirppiksellä töiden jälkeen ja tällainenhan se vaan lähti mukaan aivan puoli huomaamattomasti...Illan hämärissäkin näytti oikein somaltaHain myös samalla reissulla lasiliikkeestä kotiin vanhat lautaseni, joihin teetätin reiät keskelle ja sain kuin sainkin oikein kivat tarjoilivadit niistä. Näitä jalkoja on kertynyt muutamat ylimääräiset kaappiin, kun alkuperäiset lasilautaset olivat rikkinäisiä tullessaan Sofian Tuvalle myyntiin.Sillä aikaa kun tämä "ihana" vaimo oli shoppailemassa kirpparilla, oli armas mieheni aloittanut pihakäytävä projektin etupihan puolella... huh huh, melko urakka! Vanhat betonilaatat pois ja pihakäytävän tasoittelu tasaiseksi. Kivituhkaa haettu lasti ja sen levittely ja tasaus edessä huomenna.Taustalla näkyy läjä liuskekiviä joita mukava naapurimme hommasi meille tuttavaltaan. Ne olisi tarkoitus saada huomenissa paikoilleen tähän kulkuväylään. Olemme suunnitelleet myös jotain portti systeemiä ja ehkä aitaa tuohon tien reunaan, jotta saataisiin hiukan suojaisammaksi tätäkin piha puolta. Täällä olisi ihan kiva juoda vaikka ne kahvit portailla aamuauringonpaisteessa, kunhan vain saataisiin jotain suojaa tuohon värkkäiltyä. Projekteja taas suunnitteilla vaikka sun mitä, saas nähdä mitä tänä kesänä ennätetään toteuttamaan.

Näissä merkeissä tänään, huomenna jatketaan...

4 kommenttia:

 1. ihana huvimaja!! siitä olisi kiva nähdä enemmänkin kuvia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan Satu huvimajasta kuvia enemmän, kunhan saan sen laitettua kesäkuntoon. Mökki odottelee myös maalausta tälle kesälle... voi kerkeäisi kaikki suunnitelmat toteuttamaan.

   Poista
 2. Jos joskus kyllästyt katselemaan tuolta lamppua -mitä kyllä epäilen- niin täällä on sille uusi koti :)

  Löysit sellaista ruostunutta rautaa, mikä olis kelvannut Lillankin pihaan!

  VastaaPoista
 3. Eihän sitä koskaan tiedä... mielihän voi muuttua yllättävänki nopeasti ja aika usein :0)
  Sellaisiahan me naiset olemme, eikö vaan!

  VastaaPoista