Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!torstai 17. toukokuuta 2012

VIIKON JORINAT

Nyt se on sitten kesä täälläkin, päivä ollut todella lämmin... mittarissa +24. Puutarha innostus pääsi tänään valloilleen ja niinpä tuli rapsuteltua kukkapenkkejä siistimmäksi, haravoitua ja mikä ihaninta, kasvihuonekin tuli pestyä ja siivottua muutenkin.Käväisin yhtenä päivänä Rompehallilla (on muuten sellainen paikka, että sieltä voi löytyä ihan mitä vaan) ja sieltähän löytyikin tämä sopivasti kulahtanut lautapenkki, oikein soma meidän piha käyttöön!
Löytyi sieltä muutakin...


Mitä ruosteisempi, niin sitä parempi :0)


Orvokkeja hankittu lisää muutamia...


Kukkapenkkiinkin ilmaantunut ensimmäisiä kukkasia...


Puutarhajäte kompostimme on aivan ihmepaikka, sinne on laitettu syksyisin jo monta  tuomionsa saanutta kasvia ja yllätyksenä ne ovatkin siellä talvehtineet ja ovat täydessä kukoistuksessaan keväällä. Tämäkin puksipuu ollut ruukussa viimekesän ja näillä leveyksillä sen ei pitäisi edes talvehtia, mutta tässä se nyt vaan on... istutettuna maahan kokeeksi.


Paviljonkikin sai katon päälleen, ajattelin laittaa vielä sivuverhot kunhan saan ne valmiiksi. Nuo kalusteet eivät kuulu kyllä yhtään lemppareihini... tulisikohan niistä hyvät jos maalaisin ne?


Palaan vielä sen verran ajassa taaksepäin, että laitan vielä pari kuvaa äitienpäivä aamusta...

  

Äitienpäivä Orkidea sai uuden "ruukun" päälleen...


Huh huh... tulipä tätä asiaa monenlaista, mutta kun jostain oikein innostuu niin kuvattavaakin tuntuu olevan yllinkyllin. 

Ps. Ilta kymmeneltä mittarissa vielä +21

2 kommenttia:

  1. voi just sellasia ihanuuksia sulla mistä mieki tykkään , kiva pieni kasvihuone, ruostettta ja vanhaaa puuta . oih ja voih, täällä ei vielä hellelukemiin ylletty, mutta eilen jyrähti kesän ensi ukkonen ;)

    VastaaPoista
  2. Ukkosen oloinen sää täälläkin oli, mutta ei se tänne kuitenkaan tullut.
    Eikö me olla vähän hassuja... kaikki vanha, kulunut ja ruosteinen kelpaa :0)

    VastaaPoista