Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!maanantai 15. heinäkuuta 2013

HYI OLKOON!

Nyt sai keittiö (entinen ns. suurtalouskeittiö) kyytiä ja kaapit lähtivät rytinällä kun ukko-armas sai innostus kohtauksen. On se kyllä niin kaamea näky, että HYI OLKOON!!! Ihan pakko näyttää teille, jotta huomaatte eron sitten kun joskus olemme saaneet tämän valmiiksi.

 Uuni, liesitaso, hana ja tiskiallas jo hankittuna, tästä on hyvä jatkaa!!

6 kommenttia:

 1. Odotan innolla kuvia valmiista keittiöstä...:)

  VastaaPoista
 2. Täällä myös jännityksellä odotellaan :)

  VastaaPoista
 3. Hih, eikös sitä syksyllä pitänyt aloitella vasta :=)

  Siellä on uutteria ihmisiä mielipuuhissaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jep, näinhän sen piti olla...mutta tämä ilman keittiötä eläminen alkaa pikkuhiljaa tympimään saatikka tämä sekamelska tässä ympärillä kun kaikki on pahvilaatikoissa.
   Toki tämä tästä taas jää hiukan seisomaan, kun Juha lähtee töihin ja vielä sinne Kajjaaniin.

   Poista