Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!lauantai 6. heinäkuuta 2013

ON SE NIIIN RETRO!

Ihanaa, nyt se tuli ja oli juuri sellainen kuin sen toivoinkin olevan...nyt kun saisi vielä sen keittiönkin!Lupaan ja vannon, että kun saan itselleni taas oikean keittiön ja tämän uunin käyttööni...leivon ja kokkaan niin vimmatusti ja suurella nautinnolla. Näin sitä taas arvostaa arkisia asioita kun elää jonkin aikaa ilman niitä!

Ihanaa lauantaita!

3 kommenttia:

 1. Aikas makeen näköinen :D
  ....entäs sitten jääkaappi....?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan tyytyä aika perinteiseen, muita kodinkoneita ei ole vielä hankittu.

   Poista
 2. Voi jee, miten ihana!!

  Kyl' mäkin leipoisin tuollaisen ääressä *hih*

  VastaaPoista