Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

OLIPAHAN SAVOTTA TUOKIN

Maalari maalasi... panelia ja sitä kyllä riitti! Vaikka ei se muka valtava määrä pitänyt olla, mutta kyllä eilen tuntui siltä. Mutta tehty on ja väriinkin olen tyytyväinen.Keittiön matskut valittuna ja näin se hitaasti mutta varmasti siitä valmistuu.
Kodinkoneista enään astianpesukone ja mikro puuttuu, kaappien rungot sekä liesituuletin pitäisi Ikeasta käydä hakemassa. Muu jääkin sitten vielä suureksi salaisuudeksi ;0)

Palaillaan taas kun asiat etenevät!

Ps. Ja kiitos ihanille vieraille sieltä Kajaanista, oli mukava nähdä!

12 kommenttia:

 1. Sielläpä ollaan oltu ahkeria ! Ihastuttava tapetti ja hana ♥

  VastaaPoista
 2. No ahkeria sen verran että panelit on maalattu. Työt vain hidastavat tätä touhua ja se että mies vieläkin kulkee viikot Kajaanissa toistaiseksi, mutta jospa tuota vielä tälle syksylle keittiö saataisiin aikaiseksi ;0)
  Tuota hanaa emmin aikani, että tulikohan tehtyä virheostos...mutta nyt taidan olla sitä mieltä että se onkin oikein hyvä. Antaa hiukan särmää keittiöön ja taidamme ostaa vielä mustan huuvan sille kaveriksi.

  VastaaPoista
 3. Mä en nähnyt enää mitään muuta tuon hanan jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä aika magee minustakin, Ikean löytöjä. Mietin vaan mustaa tänne uuteen kotiin, mutta nyt kun kokonaisuus alkaa hahmottumaan niin kyllä se on aivan oikea valinta.

   Poista
 4. Voi vitsit... ihan huikean kauniilta näyttää nuo materiaalit. Malttamattomana odottelen lopputulosta.

  VastaaPoista
 5. Mäkin hiplasin tuota hanaa Ikeassa ja mietin, olisiko siitä meille keittiöön :)

  Ootte te olleet taas ahkeria myyriä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hana on aika söde, vaikka välillä jo vähän kaduin ostosta. Mutta luulen että se oli sittenkin hyvä ja oikea valinta.
   Ahkeria kyllä kun vain olisi enemmän tuota aikaa :(

   Poista
 6. Oi, varmasti tulee hieno, tuskin maltan odottaa kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari, kuvia tulee varmasti ja paljon kunhan valmista saadaan!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos, jännittää nähdä lopputulos vaikka sen silmissäni jo näänkin ;)

   Poista